Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szűz lányt fogok ezzel kiakasztani?
Szeretek megélni különleges élményeket. Főleg, ha olyanról beszélünk, amit kevés ember tapasztalhat. A szüzesség egy olyan dolog, amit 8 milliárd emberből egynek adhatsz visszavonhatatlanul, örökre. Ezek tények.
Ha azt is idevesszük, hogy egy földi életünk van, legalábbis még soha senki nem jött vissza a halála után hogy megerősítse vagy cáfolja, akkor összességében bőven eleget tesz a szüzesség annak, hogy különleges legyen a szememben.
Voltak már kapcsolataim, és senkinek sem én voltam az első. Úgy voltam vele, hogy ezt az élet majd megadja, vagy sem. Nem volt párkeresés szempontjából ez kritérium. Most ott tartok 30 éves fejjel, hogy akár korombeli akár fiatalabb lány, akinek én lehetnék az első, legyen az párkapcsolat vagy alkalmi kapcsolat, szinte 0 eséllyel fog jönni. Ha tárgyilagosan kéne megfogalmaznom: felismertem, hogy valami amit régóta szeretnék, nem valósulhat már meg.
Járt esetleg így valaki? Ha lány vagy és a fenti sorokat olvasod, számodra érthetetlen / kiakasztó / meglepő / egyéb érzésed van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!