Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jött el a megbeszélt találkozóra, most bevallotta, hogy hazudott és szűz, és megijedt, de szeretné folytatni, szerintetek?
Ő a lány, de nem tudom eldönteni, hogy csak manipulál e vagy komolyan megijedt.
Öreg vagyok már a játszmákhoz és amúgy sem leszek élete párja, + van köztünk 9 év. Eleve másak a szándékaink. Tudja, mire számíthat.
Aki eddig bizonytalan volt, offoltam. Most hosszan arról írt, hogy velem akarja elveszíteni, és már biztos magában és nem fordul elő több ilyen, lelkifurdalasa van, kompenzálni akár, amiért hazudott, ígéri, hogy lelkes lesz, stb.
Tény, elodta, hogy szexistenno, aztán kiderul, hogy szűz, amit utólag legalább bevall, de most meg ez az ígéri, hogy kompenzál majd... már nekem kellemetlen.
Tartok tőle valamiért.
Jobb lenne hagyni? Nem akarom megutni a bokám.
Majd írd meg mi lett a vége, egyértelmű hogy valami nem stimmel. Még az is kikerekedhet ebből, hogy nem is lánnyal beszélted meg a dolgot?
Ok, írok majd. Még meggondolom, talán holnap estére áthívom.
Beszéltünk telefonon, akkor biztosan lány volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!