Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai világban létezik hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban létezik hogy egy 20 éves lány még szüz?

Figyelt kérdés

1 kommentet olvastam tegnap.

"Elmúltam 20 de szűz vagyok hiába próbálkoztam. A másiktól csak megvetést kaptam és megalázást."

Szerintem meg egy nő akkor vesziti el a szüzességét amikor csak akarja,nem úgy mint a férfiak..

nov. 2. 10:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván nem lehet túl szép a lány. Akkor amikor akarja ez csak a szép lányokra igaz, de ez igaz a jóképű fiúkra is.
nov. 2. 10:12
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Itteni felhasználók között alapból a csajok harmada szűz. Fiúknál szerintem olyan fele-fele lehet.
nov. 2. 10:12
 3/17 anonim ***** válasza:
41%
Súlyos önbizalomhiány, ami általában indokolatlan, extrém ronda kinézet és kiállhattalan személyiség lehetnek okozói. Vagy simán olyan fuckboy-okkal tudja csak elképzelni akik semmibe veszik
nov. 2. 10:15
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Igen létezik, és nem azért mert nem szép. 19L
nov. 2. 10:28
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Létezik, sőt egyre több lesz. Én is amikor szétnézek az ismerősi körben, azt látom hogy nagyon sokan otthon vannak begubózva. Nem járnak sehova, emberekkel sem beszélgetnek.
nov. 2. 10:31
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
23 voltam én is, mikor először voltam valakivel. Hova siessen az ember. Ronda vagy akkor is találhatsz alkalmira valakit nőként.
nov. 2. 10:32
 7/17 anonim ***** válasza:
25%
#4! Gondolom lesújtó véleményed van a pasikról!
nov. 2. 10:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Akár igen
nov. 2. 10:43
 9/17 A kérdező kommentje:

4-es

Azért ti is válogatok rendesen csak 10-es külsejü pasik jöhetnek szóba nállatok,mint első áldozat..

nov. 2. 11:03
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

33 voltam, amikor elveszítettem a szüzességem. És egyáltalán nem vagyok csúnya, az alkatomra is nagyon odafigyelek.

Saját döntés volt, szerettem volna szűzen férjhez menni, de végül ez nem jött össze. 2 férfival feküdtem le összesen, a második a mostani párom, 3 éve vagyunk együtt. Nem bántam meg és nem csinálnám másképp ma sem.

39N

nov. 2. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!