Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban létezik hogy egy 20 éves lány még szüz?
Figyelt kérdés
1 kommentet olvastam tegnap.
"Elmúltam 20 de szűz vagyok hiába próbálkoztam. A másiktól csak megvetést kaptam és megalázást."
Szerintem meg egy nő akkor vesziti el a szüzességét amikor csak akarja,nem úgy mint a férfiak..
nov. 2. 10:10
1/17 anonim válasza:
Nyilván nem lehet túl szép a lány. Akkor amikor akarja ez csak a szép lányokra igaz, de ez igaz a jóképű fiúkra is.
2/17 anonim válasza:
Igen. Itteni felhasználók között alapból a csajok harmada szűz. Fiúknál szerintem olyan fele-fele lehet.
3/17 anonim válasza:
Súlyos önbizalomhiány, ami általában indokolatlan, extrém ronda kinézet és kiállhattalan személyiség lehetnek okozói. Vagy simán olyan fuckboy-okkal tudja csak elképzelni akik semmibe veszik
4/17 anonim válasza:
Igen létezik, és nem azért mert nem szép. 19L
5/17 anonim válasza:
Létezik, sőt egyre több lesz. Én is amikor szétnézek az ismerősi körben, azt látom hogy nagyon sokan otthon vannak begubózva. Nem járnak sehova, emberekkel sem beszélgetnek.
6/17 anonim válasza:
23 voltam én is, mikor először voltam valakivel. Hova siessen az ember. Ronda vagy akkor is találhatsz alkalmira valakit nőként.
7/17 anonim válasza:
#4! Gondolom lesújtó véleményed van a pasikról!
9/17 A kérdező kommentje:
4-es
Azért ti is válogatok rendesen csak 10-es külsejü pasik jöhetnek szóba nállatok,mint első áldozat..
nov. 2. 11:03
10/17 anonim válasza:
33 voltam, amikor elveszítettem a szüzességem. És egyáltalán nem vagyok csúnya, az alkatomra is nagyon odafigyelek.
Saját döntés volt, szerettem volna szűzen férjhez menni, de végül ez nem jött össze. 2 férfival feküdtem le összesen, a második a mostani párom, 3 éve vagyunk együtt. Nem bántam meg és nem csinálnám másképp ma sem.
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!