Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai világban létezik hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban létezik hogy egy 20 éves lány még szüz?

Figyelt kérdés

1 kommentet olvastam tegnap.

"Elmúltam 20 de szűz vagyok hiába próbálkoztam. A másiktól csak megvetést kaptam és megalázást."

Szerintem meg egy nő akkor vesziti el a szüzességét amikor csak akarja,nem úgy mint a férfiak..

nov. 2. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy is már 13-16 közt cuppognak a fiu szerszámon
nov. 2. 11:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Létezik hát.
nov. 2. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:

1 30 éves szép nő is van

Hoppá

nov. 2. 15:39
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Létezik, volt pár ilyen barátnőm a gimiben.

Az egyik csaj átlagos volt külsőre, de olyan csóró családja volt, hogy évekig egy elszürkült, valaha fehér melegítőnaciban járt mindenhová, meg egy másik öreg, száz helyen összevarrt farmerban. Konkrétan átnéztek rajta, hiába volt normális, pénzhiány miatt egy automatás 50 forintos kávéra sem futotta neki, de sosem húzott le senkit. Akik betalálták, azok a tényleg vállalhatatlan putris, büdös, biofüves kretének voltak, ő meg félt tőlük, kb. 25 évesen lett pasija, amire lett pár normális gönce és különköltözött.

A másik csaj valláskárosult volt, nem tudom már, melyik szekta, ilyen hosszú, 50-es évekbeli ruhákat kellett hordjon, meg megszabták neki, kivel beszélhet, aki nem szektatag és nem akar az lenni, azzal nem lehetett neki.

Harmadik szegény elég férfias arcú, nagy orral, hatalmas, előreugró fogakkal, ilyenek és mindig az izmos, gyönyörű félistenekre bukott, az átlagos, 6-7/10eseket már lerondázta. Senkivel azóta sem hajlandó kezdeni (a kuszeneltjeinek nyilván nem ő kell), azt mondta, inkább akkor meghal szüzen.

Negyedik meg én voltam, szintén csúnya csaj vagyok, nagyon csóró is voltam, de 18 évesen lefeküdtem az első pasival, aki felajánlotta és nem volt cigány (nekem meg rasszista családom van és addig csak cigányok akartak tőlem valamit, azért vártam annyit, mert ha megtudta volna apám, hogy cigánnyal vagyok, agyonver).

nov. 2. 16:26
 15/17 anonim ***** válasza:

1 hónap múlva 20 leszek, egy párkapcsolatom volt, de ott is, még csók is csak 2x történt, és nem azért, mert akartam volna.

Szűz vagyok még mindig. Szerintem átlagos külsőm van.

nov. 9. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Aki ennyi idősen még csókot sem akar annak teljesen felesleges a kapcsolat. Aszexuális vagy?
nov. 9. 18:41
 17/17 anonim ***** válasza:
16 nemtudok róla, hogy az lennék. Egyszerűen nem vonzott a párom eléggé. De ez már régebben volt, 16 éves koromban, nem mostanában. Azóta pedig nem ismerkedtem.
nov. 9. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!