Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz barátnőmmel...?
Sziasztok!
19 éves vagyok van egy 16 éves barátnőm aki még szűz.
Én is csak egyer voltam nővel egy 40 éves prostival.Tehát szűz lánnyal nem vagyok tapasztalt semmilyen szinten.
2 hónapja vagyunk együtt 3 alkalommal volt olyan az utóbbi 1 hétben hogy kis csókolózásbol kialakult egy kissebb előjáték szerű dolog, cicijét puszilgattam, "szopkodtam", hasát és nyakát puszilgattam a combját és a punciját nyaltam izgattam a csiklóját élvezte nagyon, de nem tudom mikor van ott az ideje hogy szexelni tudjunk.
Tapasztalt emberekhez fordulnék hogyan csináljam hogy neki a legjobb legyen? Hogyan csináljam az előjátékot mikor van ott az ideje a behatolásnak, hogyan nyaljam, a behatolás után hogyan csináljam mire figyeljek!
Az a célom hogy neki legnagyobb örömet okozzak.
Én is inkább letagadnám a prostit. Mond hogy szűz vagy és majd együtt felfedezitek a szexet.
Kérdezd mi hogy tetszik neki vagy ő mit hogyan szokott csinálni masztinál és ha nyugodt körülmények közt vagytok és nagyon nedves akár be is teheted. Óvszert használjatok jo szorakozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!