Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz barátnőmmel...?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz barátnőmmel...?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok van egy 16 éves barátnőm aki még szűz.

Én is csak egyer voltam nővel egy 40 éves prostival.Tehát szűz lánnyal nem vagyok tapasztalt semmilyen szinten.

2 hónapja vagyunk együtt 3 alkalommal volt olyan az utóbbi 1 hétben hogy kis csókolózásbol kialakult egy kissebb előjáték szerű dolog, cicijét puszilgattam, "szopkodtam", hasát és nyakát puszilgattam a combját és a punciját nyaltam izgattam a csiklóját élvezte nagyon, de nem tudom mikor van ott az ideje hogy szexelni tudjunk.

Tapasztalt emberekhez fordulnék hogyan csináljam hogy neki a legjobb legyen? Hogyan csináljam az előjátékot mikor van ott az ideje a behatolásnak, hogyan nyaljam, a behatolás után hogyan csináljam mire figyeljek!

Az a célom hogy neki legnagyobb örömet okozzak.

okt. 28. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#11 de amikor én együtt voltam egy 16 evéssel az anyja rám írt hogy rendőrség pedig akkor 18 voltam csak na akkor miről is beszélünk?
okt. 28. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Évessel*
okt. 28. 18:08
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
12: És szerinted egy anyai fenyegetőzés az btk paragrafus? Blöffölt.
okt. 28. 18:16
 14/18 A kérdező kommentje:

Nekem is mondták osztálytársak, pedofil stb... Meg fiatal hozzám.

Ami miatt kicsit elment a kedvem de most is látom hogy vmelyik ember szerint is fiatal. Nem tudom mi legyen mert kezd lelkiismeret-furdalásom lenni helyes e ez az egész? Vagy én vagyok tényleg beteg? Vagy nem tudom az ő szulei nem ellenezték és normális család, kedvesek voltak hozzám .

okt. 28. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Hát ha a 14-et betölti és mind ketten akarjátok full legalis, hatóság nem foglalkozik vele. Gondolom nem a tanárja vagy hasonló...

Milyen pedofil? Nem 6 éves... Most ez a menő, hogy pedofiloznak. Azt sem tudjak mit jelent aki ezt mondja. De ha neked ez nem fér bele, hagyd inkabb, és keress egy 18 év felettit.

okt. 28. 18:51
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

Ugyan mar, jatszatok az alszentet. Egy 19 evesnek teljesen rendben van a 16 eves csaj. Tini szerelem. Mindegyikunk ilyen kort hajtott akkoriban. Figyu. Nincs erre recept. Jol csinalod. Legozelebb probalj meg tovább menni, levetkozesig. Meglatod hogy reagal a csaj. Ha hagyja, mesz tovább, ha latod h feszult reagalsz ra es lesz csak, simi, oral stb. Majd legkozeebb tovabb lepsz. Vagy kerdezd meg siman, hogy meddig mehetnel el, mert vagysz mar ra.

Majd o megmondja mi hogy jo. Es a legfontosabb. Huzz gumit! Az elejetol.

okt. 28. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen nyomingertől, aki tizenéves létére 40-es prostival kamatyolt, mert annyira kanos közben meg ugyanannyira életképtelen, inkább az Isten mentsen egy 16 éves szűz kislányt. De már úgyis mindegy...
nov. 1. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 pontosan a számból vetted ki a szót egyszerűen behányok még a gondolattól is
nov. 1. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!