Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnőm elég domináns általában, de most túl messzire ment. Szeret kikötözni, viszont most szex után ott hagyott. Először azt hittem viccel. Szerencsére a lakótársamék otthon voltak (1 csaj, 1 srác) Mit tegyek barátnőmmel?
Mit tegyek barátnőmmel?
Vesszek össze vele?
Szeretem, de nagyon gonosz tud lenni néha.
Jól megszivatott a barátnőd :).
Velem a barátnőim csinálták hasonlót, megtudták, hogy a lakótársam egy meleg pasi és egyik csajos estén iszogattunk és élőkerült az egyik táskájából kötél és bilincs.
Mondták kikötöznek az ágyhoz, én már annyit ittam, hogy csak nevettem, de tényleg megtették.
Otthagytak, levetkőztetve, számba meg a tangám betömték, harisnyával átkötve.
Aztán bekopogtak a meleg lakótársamhoz (aki jól nézett ki, de így tabu), hogy pár perc múlva jöjjön át, de ők most mennek el.
Átjött, zavarba jött, cuki volt és eloldozott. Kicsit felizgatott a szituáció amíg ott hümmögtem neki, de ő neki nemigazán állt fel :D.
Köszönd meg neki ahogy illik! Mégis mit szeretnél?? Ha tudná, hogy ilyen ostoba vagy, lehet hogy már rég kirúgott volna...
27N
Ga ez neked sok, vele beszéld meg.
Mennyi időre hagyott volna ott, ha pl egyedül lennél? Mert ez se mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!