Mit csináljak a lakótársam állandóan otthon ül ?
Van egy illető akivel egyűt lakom 5 éve.
Na most a leglényegibb gond vele az hogy soha semmilyen körülmények között nem hajolandó sehová se menni !
És ez idegőrlő. Komolyan mikor bezárt ideglenesen a munkahelye 3 hónapig kisem lépett a házból.
Egy kenyérért sem megy ki a boltba mert sokkot kap.
Hazajön amikor végez a munkával felveszi a hálóingjét. Benyomja a tv-t vagy görnyed a telefonja felett. És ez az élete komolyan !
Mindig itthon van.
Nemi életet élni ezzel igy pl kész katasztrófa.
Ha fel is jönne ide valaki 1 mindent áthal.
Mert 50 négyzetméter azért nem olyan hatalmas.
2 mint már mondtam állandóan itthon van.
Hogy a f…..-ba lehet igy élni ?
Soha nem utazott el sehová, egy barátja sincs.
Az hogy szűz szerintem már bagatell.
Ilyen lakótárssal élni.
Ha nem tetszik keress költözz el.
Szerintem ez még egy szerencsés szituáció, hogy az egyedüli gond vele, hogy nem megy ki a lakásból. Ennél sokkal rosszabb lakótársat is kitudsz fogni.
"ez téged miért zavar?"
Ja hogy miért ?
15 percenként wc-re jár, állandon zavar zuhanyzás közben.
Azt se tudom csinálni senkivel mert mindig itthon van.
Úgy horkol éjjelente hogy a mélynyomó sírva könyörögne a receptért.
Annyi vizet, villanyt meg wc papírt használ hogy komplett Ázsia megirigyelé.
Ez valami új kérdéskör lesz amit mindennap elsütnek itt trollkodás gyanánt, hogy mindenre van válaszod?
Költözz el, ha ennyire zavar... vagy esetleg rácsosak az ablakok?
Ha nem hómofiszos akkor vegyél ki szabadnapot. Mondjuk ez is kicsit abszurd hogy szabadnapot kell kivenni ezért.
Ha nagyon kivagy, akkor tényleg jobb ha elköltözöl.
"mikor bezárt ideglenesen a munkahelye 3 hónapig"
Nem tudod esetleg, hogy hol dolgozik? 😅
... ha ennyire zavar ... mért élsz vele 5 éve már?
Meg azt nem értem, hogy mért egy online fórumon nyafogsz ahelyett, hogy leülnél vele egy 1 órás keves beszélgetésre, ahol felvetnéd a problémáidat és megpróbálnátok közösen megoldást találni.
Ez a story nagyon sok zsebből vérzik. Nem azt mondom, hogy kamu, inkább azt, hogy már rég megtudtad volna oldani, de helyette itt nyafogsz a neten.
Nem tudod esetleg, hogy hol dolgozik?
Valami papír írószeres cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!