Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinaljak a lakotarsaimmal...

Mit csinaljak a lakotarsaimmal, ha allandoan csapkodjak az ajtokat?

Figyelt kérdés

Probaltam beszelni veluk, de az egyik csaj kozolte, hogy ot nem erdekli es kb leq rvazott.

A fiuk elnezest kertek, de azota is ugyanugy csapkodjak az ajtokat.

Nem akarok mar megint koltozni!!

2020. márc. 13. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Keverj hashajtót a kólájukba!
2020. márc. 13. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Vedd le az ajtókat. Viccen kívül. Ahányszor ez van, annyiszor akaszd le az ajtókat. Baromi gyorsan meg fogják tanulni, hogy nem vágunk be mindent, mint a klozetajtót. Itthon bevált.
2020. márc. 13. 23:04
 3/7 A kérdező kommentje:

A hashajto az nem is rossz otlet, a huto az kozos.

Az ajtok leszedese kicsit problemasabb lenne, a sajat szobajuk ajtajat is ugy b..k be, hogy az egesz szobam beleremeg.

2020. márc. 13. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem problémás, csak bírd megtartani, amikor leakad. Én is nőként akasztottam le jópárszor... Visszatenni rossz, majd tanulnak belőle.

A hashajtós ötlet mitől jó? Miközben fosni járkálnak, még több ajtócsapkodás lesz.

2020. márc. 13. 23:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben én is neki állnék csapkodni, hangosan pakolnám az edényeket, ilyenek.
2020. márc. 13. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Ajtobecsukasgatlo/ajtoütközö. Ragassz valamit a földre
2020. márc. 14. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

lehet kapni ilyen öntapados ablak tömitéseket, ragaszd az ajtó illesztéséhez, akkor is fog huppani, de sokkal kevésbé. Ha kicsit odafigyel valaki, akkor egyátalán.

[link]

2020. márc. 14. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!