Mit csináljak a lakótársam állandóan otthon ül ?
Van egy illető akivel egyűt lakom 5 éve.
Na most a leglényegibb gond vele az hogy soha semmilyen körülmények között nem hajolandó sehová se menni !
És ez idegőrlő. Komolyan mikor bezárt ideglenesen a munkahelye 3 hónapig kisem lépett a házból.
Egy kenyérért sem megy ki a boltba mert sokkot kap.
Hazajön amikor végez a munkával felveszi a hálóingjét. Benyomja a tv-t vagy görnyed a telefonja felett. És ez az élete komolyan !
Mindig itthon van.
Nemi életet élni ezzel igy pl kész katasztrófa.
Ha fel is jönne ide valaki 1 mindent áthal.
Mert 50 négyzetméter azért nem olyan hatalmas.
2 mint már mondtam állandóan itthon van.
Hogy a f…..-ba lehet igy élni ?
Soha nem utazott el sehová, egy barátja sincs.
Az hogy szűz szerintem már bagatell.
Ha nem jár boltba hogy eszik? Vagy a kaját is netről rendeli? Szüleihez se megy látogatóba?
Amúgy ez az amit nem mondhatsz meg neki hogy hogyan éljen. Tehát nem adhatsz neki tanácsot mert csak lakótársad nem barátod meg haverod.
Az persze idegesítő hogy azzal köti le az idejét hogy 15 percenként WC-re jár de ezzel se tudsz mit kezdeni max ha közösen veszitek a budipaírt 😅
A kérdést úgy tedd fel inkább, hogy
"Mit csináljak? Nekem magamtól csak egy lakótárssal bérelt albira futja, de többet akarok, mint amennyire telik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!