Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lakótársad otthon van de szexelnétek akkor zenét kapcsoltok be addig?
Kétszobás lakás. A szobák egymás mellett.
Felhoznám a barátom a szobámba és lehet szex is lenne.
Sosem nyitunk be egymáshoz a lakótársammal, de most kulcsra zárnám az ajtót.
Viszont sose hallgatok zenét. Szóval az fel fog tűnni neki.
Milyen zenét javasoltok?
Vagy más tipp esetleg?
szerintem nem kifejezetten érdekellné a dolog
esetleg zene helyett valami film/sorozat?
igen, de te írtad hogy nem szoktál hallgatni és hogy lehet ez feltűnik neki
de amúgy ha átmegy valakihez az ember ott nem olyan szokatlan hogy zenét hallgassanak szóval szerintem azzal se lesz gáz
Valami metált, az talán hat
De a legjobb olyan lenne, ami megy a tempótokhoz xd
Nálunk is hasonló a helyzet. Zenét rakok, s próbálom visszafogni magam egy csöppet, de nem mindig jön össze (néha az ágy a falnak csapódik, vagy én vagyok hangosabb).
Mi megbeszéltük, emberek vagyunk, szexelünk.
Mondtam, ha zavarja, vagy nagyon hallatszik, szóljon.
De neki is van barátja, aki majd minden éjjel itt alszik, s én sem hallom, hogy szexelnének (azt annál inkább, amikor sportot néznek és a srác ujjong :)) )
esetemben nincs az a hangerő ami kellemes lenne ,viszont ne hallanà g épp élvezem a szeretkezést!
Ha zavarja hallgasson ő zenét..
Mellesleg megjegyzem,h pàr éve mondott köszönetet a lakòtàrsam a hangos élvezésem miatt, elmondása szerint a barátnője mindig felizgult mikor hangokat hallott kiszűrődni ,így sok sok élvezetet okoztam neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!