Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy derült ki otthon a melegsége? Lebuktatok?
Családi körön belül nem fedtem fel hogy Biszexuális vagyok. (nem is lett volna jó vége, sajnos, erősen ellene vannak mindennek amiből nem születik gyerek, így se biszexuális nem lehetsz, se meleg, ami érdekes, mert az általuk felállított rendszerben heterónak is durván korlátozott ezzel az "önmegtartóztatás"-nak csúfolt önkorlátozás miatt.)
Van olyan család ahol jobban viselik, van, ahol büntetést kap az ember ha ilyet vall magáról. Sokan még "konverziós terápiára" is kerülnek, vagy berángatják istentiszteletre, ahol "imádkoznak érte". Egyik sem tesz jót az adott személy elmeállapotának, és inkább okoz stresszt mint beheterulást.
Sehogy. Nem derült ki. Ha belebuknék ilyesmibe, szerintem "fenekestől" felfordulna az életem, úgyhogy nyilván coming out se lesz.
Viszont #1 és a téma kapcsán, ha akar valaki egy szép filmet...
:)
Volt egy srác akivel alakult, és hirtelen ötletként felmerült hogy inkább elmondom szüleimnek mert semmi kedvem titkolózni hogy hova/kivel megyek. Nem fogadták rosszul, de nem is örültek a dolognak, volt 1-2 hét kínos csend aztán el is lett felejtve az egész. Ez múlt év áprilisában volt, most a koronavírus járvány alatt volt az első komolyabb kapcsolatom, a srácot be is mutattam nekik, vele is normálisan viselkedtek. Azóta nem vagyunk együtt, de rá szoktak kérdezni hogy van-e valaki akivel alakul a dolog vagy ilyesmi.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!