Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az edzőteremben megmondtam az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az edzőteremben megmondtam az edzőmnek aki nagyon jó csaj, hogy kiverrtem rá már többször. Jól tettem vagy nem kellett volna?

Figyelt kérdés
nov. 7. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát, ha már mondtad, akkor végülis mindegy... Egyéni érzékenységtöl függöen tekintheti szexuális zaklatásnak, vagy az agyban 12 éves szintjén ragadt bunkó vendég baromságának.

Hogy ez mennyire volt menö? Ez kb az a szint, hogy hangosan szellentesz egy jó rotyogósat, majd elfehéredett arccal jössz rá, hogy be is fostál ott, mindenki elött és rajtad röhögnek.

nov. 7. 19:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Bunkó volt.
nov. 7. 20:19
 13/13 Oldfire ***** válasza:
Aha..azóta boxzsáknak használnak?
nov. 17. 07:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!