Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az edzőteremben megmondtam az edzőmnek aki nagyon jó csaj, hogy kiverrtem rá már többször. Jól tettem vagy nem kellett volna?
Figyelt kérdés
nov. 7. 14:22
2/13 anonim válasza:
De kellemetlen szituáció lehetett. Még jó, hogy valójában nem történt meg.
3/13 anonim válasza:
Gyúrjál keményen, mert az eszeddel nem sokra fogod vinni.
5/13 anonim válasza:
neee ez komoly, hogy a szemébe mondtad? :D
amugy sztem jópénzt ha fizetsz neki miért ne fogadna?
max kicsit másképp viszonyul ezután hozzád ennyi.
Ha nekem fizetél óránként 20 ezret, kb mindegy lenne miket mondasz :D
6/13 anonim válasza:
Attól függ milyen a csaj, hogyan reagált rá?
7/13 anonim válasza:
Ez ilyen 15 éves debil megjegyzés amúgy😀Én max. jót röhögnék rajtad magamban. Amúgy meg ha jó csaj, nyilván tudja, hogy azért jársz hozzá, mert rá vagy izgulva. Mindig látom az edzők “kuncsaftjain”, hogy mennyire látványosan viszket nekik tőlük xd Akár női edző-férfi vendég, akár fordítva. Külső szemlélőként olyan szánalmas, főleg, mert jellemzően messze nem egy ligában vannak az edzővel.
8/13 anonim válasza:
De legalább egyedül kiverted... Ha már a gyúrás nem megy egyedül.
9/13 anonim válasza:
Nem kellett volna, ez eléggé primitív közlés.
10/13 anonim válasza:
Ez komoly... Mi lenne, ha kick-boxer lenne és emiatt elővenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!