Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kezeljem ezt a dolgot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a dolgot magamban? Más lány is volt hasonlóan már? 22/L

Figyelt kérdés

Borzasztóan nevetségesnek vagy betegnek tűnhet amit most leírok, de leírom. Voltam nemrég olyan helyen, ahol lovak voltak. A lényeg az, hogy megláttam az egyiknek, amikor feláll neki. Ekkor csak furcsálltam a látványt, mert előtte sosem láttam ilyesmit és kicsit csodálkoztam is. Aztán később maga a látvány az álmomban tért vissza, ekkor már izgatott szexuálisan nagyon is. És azóta sem tudom kiverni ezt a fejemből. Rákeresni sem mertem ilyenekre, mert félek attól, amit kiváltana belőlem. Nem gondolom azt, hogy megőrültem, mert nem tennék olyat sosem ami hasonló, de mégis izgat, és ezért kissé önelfogadási krízisbe kerültem, hogy hogyan izgathat engem egy ilyen dolog.

Hogyan lenne ezt érdemes kezelnem? Van esetleg más lány is aki élt már át hasonlót? Nem tudom azt sem, hogy ez mindig izgatni fog, vagy csak most azért izgat mert új dolog és eddig még nem láttam ilyet.

nov. 4. 13:19
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
De...** És nem "te", elírtam.
nov. 5. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!