Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez segíthetne ezt elfogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez segíthetne ezt elfogadni magamban? 23/F

Figyelt kérdés

Egy ideje sajnos borzasztóan felizgat engem az a gondolat, ha elképzelem, hogy engem megcsalnak a hátam mögött. És nagyon nehéz ezt a dolgot magamban elfogadnom, sokszor küzdök miatta magammal, próbáltam elnyomni is, de nem ment, újra és újra előtört, és valahol szégyellem is magam miatta. És arra gondoltam, hogy talán segíthetne az elfogadni ezt az egészet, ha lenne olyan nő akinek őszintén elmondhatom és elmesélhetem, hogyan alakult ki ez az egész bennem, és hogy mik lehetnek a pszichológiai hátterei. Azt érzem sokszor könnyebb lenne ezt az egészet elfogadnom és átlátnom is, ha ezt egy olyan nőnek elmondhatnám akit érdekel is és kíváncsi rá.

Szerintetek ez a dolog segíthetne? Csak mert eddig beszélni sem mertem róla senkinek.

aug. 7. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez akkor segítene, ha a nő, akinek elmondod egy pszichológus.

Semmi probléma nincsen ezzel kifejezetten, sokféle embernek sokféle fantáziája van. Ezeknek a biztonságos kiélése egy párkapcsolatban is megtörténhet, ha őszintén tudtok erről beszélni és mindketten el tudjátok fogadni.

Viszont én úgy látom, ezt leginkább magadban nem tudod feldolgozni. Hogy mi ennek a pontos lélektani háttere arról fogalmam sincs, és így látatlanban felelőtlen is lenne diagnosztizálni. Viszont egy szakember pont ebben az önelfogadási folyamatban tudna segíteni. Szóval én mindenképpen ezt javaslom.

aug. 7. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
A legnagyobb baj az hogy te még csajhoz se jutottál sose és össze vissza képzelsz mindent.
aug. 8. 07:03
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 ez téves diagnózis. Viszont azt aláírom, hogy amíg régen nem voltam nővel, akkor valóban összevissza képzeltem mindent, rengeteget javult a helyzet amióta voltam normálisan csajokkal.
aug. 8. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!