Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kezeljem ezt a dolgot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a dolgot magamban? Más lány is volt hasonlóan már? 22/L

Figyelt kérdés

Borzasztóan nevetségesnek vagy betegnek tűnhet amit most leírok, de leírom. Voltam nemrég olyan helyen, ahol lovak voltak. A lényeg az, hogy megláttam az egyiknek, amikor feláll neki. Ekkor csak furcsálltam a látványt, mert előtte sosem láttam ilyesmit és kicsit csodálkoztam is. Aztán később maga a látvány az álmomban tért vissza, ekkor már izgatott szexuálisan nagyon is. És azóta sem tudom kiverni ezt a fejemből. Rákeresni sem mertem ilyenekre, mert félek attól, amit kiváltana belőlem. Nem gondolom azt, hogy megőrültem, mert nem tennék olyat sosem ami hasonló, de mégis izgat, és ezért kissé önelfogadási krízisbe kerültem, hogy hogyan izgathat engem egy ilyen dolog.

Hogyan lenne ezt érdemes kezelnem? Van esetleg más lány is aki élt már át hasonlót? Nem tudom azt sem, hogy ez mindig izgatni fog, vagy csak most azért izgat mert új dolog és eddig még nem láttam ilyet.

nov. 4. 13:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem vagy beteg, fantáziálni bármiről lehet, valószínű csak a nagy farok látványa izgatott fel. Keress rá nyugodtan pár lovas animal videóra, aztán meglátod. Ha izgat, masztizol egy jót, ha taszít, talán könnyebben elengeded a piszkos vágyad. Élőben, lóval azért szerintem ne próbáld ki, max. vegyél egy horse dildot.
nov. 4. 22:36
 22/31 anonim ***** válasza:
A 14-esen mit kellett lepontozni?
nov. 4. 23:01
 23/31 anonim ***** válasza:
75%
van sok olyan szexfilm a neten ahol lányok lovat szopiznak vagy a lo peniszet beleteszik a punciba, keress rá, nézd meg őket
nov. 5. 07:51
 24/31 anonim ***** válasza:
62%

😊

Én is ki fogok most írni egy kérdést arról, hogy felállt a farkam a lóra. Mert olyan szexi puncija volt.

És meg kérdezem hogy ez normális-e.

Vajon így is egyetértenének velem az emberek, nők is, és normálisnak tartanák?😊 És kapnék rá három oldalnyi támogató kommentet?

Hm?

Ott is a támogató kommentek lennének felpontozva, maxra?

nov. 5. 09:35
 25/31 anonim ***** válasza:
#24 Tedd azt!
nov. 5. 10:04
 26/31 anonim ***** válasza:

Rendben.

Meglátjuk majd hogy az egyenlőség dominál-e az oldalon, vagy pedig a beteg nőket szeretik megvédeni a simpek.

nov. 5. 10:32
 27/31 anonim ***** válasza:
96%
Jó, de azt azért ismerjük be, hogy egy ló farka jóval izgatóbb tud lenni egy nőnek vagy egy meleg férfinek pont a hatalmassága miatt, a jelentős méretváltozása, a sok ghecije miatt, mint egy tátongó, fröcsögő, hatalmas lópunci a heteró férfiak és a leszbikusok számára. Ami a fszban előny, hátrány a pinában.
nov. 5. 10:50
 28/31 anonim ***** válasza:
60%

"egy ló farka....."

Ha ezt egy normálisabb helyen ezt megemlítenéd, mind a nők, és mind a férfiak úgy elitélnének és kinevetnének hogycsak na.

Arról már nem is beszélve hogy zoofília bűncselekmény és állatkínzásba tartozik.

nov. 5. 11:35
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek joga van nevetni meg elítélni, mindenkinek joga van a maga nézeteihez.

Én amúgy nem beszéltem lóval való fajtalankodásról. Csak arról, hogy némely nőket felizgatja a hatalmas csődörfasz látványa, és attól egy jót masztiznak, vagy nagyot élveznek a pasijuk fszán.

nov. 5. 12:04
 30/31 anonim ***** válasza:
36%

Hát mit ne mondjak, elég undorító nők vannak.

Te kislányokról és fiatal lányokról is hallani hogy a kutyájukkal fajtalankodnak. állat kínzók, beteg nők.

nov. 5. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!