Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem számít kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem számít kevésbé a sport egy nőnél mint egy férfinél ahhoz hogy jól nézzen ki ?

Figyelt kérdés

Egy férfi ha sportos akkor szexibb és jobban néz ki mint egy átlagos férfi.

Nőknél viszont azt vettem észre hogy a legjobb csaj ismerőseim nem is sportolnak, lusták. Vannak persze olyan csajok akik rohadt jól néznek ki és sokat dob rajtuk a sport, de a legtöbbször úgy látom hogy egy olyan lány aki alapjáraton jó csaj szinte mindig jobb attól aki akárhogy is próbál edzeni. Pl alapjáraton nagy formás jó feneke van, a sportos csaj akinek nincs alapjáraton vagy el se éri azt a dzintet, vagy ha igen akkor is olyan "műnek" hat.

nov. 4. 11:45
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Hát 19 a legtöbbször fejre álhatnak a gym girl-rk akkor se néznek ki úgy mint némelyik pláza cica alapjáraton.
nov. 4. 16:44
 22/24 anonim ***** válasza:

21-es

A plázacicák többsége pont azért néz ki jól, mert sportol. Persze olyan 25 éves korig anélkül is lehet jól kinézni, ha jó a genetikád, én is amúgy világ életemben vékony voltam, zabálhatok akármennyit, de nálunk a 28-29 éves korosztályban már brutális különbség van az edzett és a nem edzett testek között. Nekem az edzésnek hála még mindig feszes és formás a testem, de a hasonlóan vékony, csak nem sportoló lányoknak ilyen korban már jócskán meg van ereszkedve a bőre és cellulit is erősen befigyel.

Persze ha neked ez jön be, akkor sok boldogságot, de a legtöbb pasi a sportosan vékony nőket tartja a top kategóriának. Nem véletlenül.

nov. 4. 16:49
 23/24 A kérdező kommentje:
De én 25 alatti lányokról is beszélek. 35 évesen biztos más szetintem is.
nov. 4. 17:03
 24/24 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen ez a biológia. A farkad is tudja, hogy előbb lesz gyereked egy nem edzett, de jó genetikájú 25 éves nővel, mint egy edzett 35 felettivel.
nov. 5. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!