Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem számít kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem számít kevésbé a sport egy nőnél mint egy férfinél ahhoz hogy jól nézzen ki ?

Figyelt kérdés

Egy férfi ha sportos akkor szexibb és jobban néz ki mint egy átlagos férfi.

Nőknél viszont azt vettem észre hogy a legjobb csaj ismerőseim nem is sportolnak, lusták. Vannak persze olyan csajok akik rohadt jól néznek ki és sokat dob rajtuk a sport, de a legtöbbször úgy látom hogy egy olyan lány aki alapjáraton jó csaj szinte mindig jobb attól aki akárhogy is próbál edzeni. Pl alapjáraton nagy formás jó feneke van, a sportos csaj akinek nincs alapjáraton vagy el se éri azt a dzintet, vagy ha igen akkor is olyan "műnek" hat.

nov. 4. 11:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
72%
Igaz. F.
nov. 4. 11:50
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Talan 30 alatt. Felette már a legtöbb nő ismerősöm max akkor néz ki jól ha minden szabad idejét edzőteremben tölti-persze erre nincs idő gyerek mellett. Vagy nem eszik
nov. 4. 12:03
 3/24 anonim ***** válasza:
66%

"Egy férfi ha sportos akkor szexibb és jobban néz ki mint egy átlagos férfi."

Ez pontosan ugyanannyira igaz egy nőre szerintem.

nov. 4. 12:03
 4/24 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nagyon rá vagy állva arra amit a média mutat a nőkből. Valójában marha sok munka van abban a kinézetben, csak nem neked reklámozzák.
nov. 4. 12:10
 5/24 anonim ***** válasza:
Én is így látom. Több bomba csajt ismerek, mint adoniszt. Mondjuk egy fiatal férfinak jobban elnézik, ha szarul néz ki, meg alkoholista is több van férfiból. Aztán a nő ha még nem is sportol, akkor is meg akar felelni a másik nőnek. A férfiakat sokkal kevésbé érdeklik a férfitársuk. Beszólogatások persze vannak, de a válasz kb. annyi például, ha nem tetszik számolják le. A nők meg besértődnek egy csúnyán nézéstől, vagy valami aprócska utalástól is.
nov. 4. 12:11
 6/24 anonim ***** válasza:
Mert mélyen a genetikád tudja, hogy az utódjaidnak nem attól lesz jó, hogy az anyjuk hülyére sportolja magát, hanem hogy jó a hormonháztartása, és hogy a megfelelő helyeken képes zsírt felhalmozni (nőies alak). Ez olyasmi, amit nem lehet sporttal helyettesíteni, viszont ez megvan, akkor szerintem elég sokat tud dobni a sport (vagy legalábbis egészséges életmód).
nov. 4. 13:09
 7/24 anonim ***** válasza:
28%
Hát, én sportos formásan vékony nő vagyok és tapadnak rám az izmos sportos pasik. Egyiknek se jön be a nagy hájas segg, csak a kis formás kerek. Lehet te női szemmel mást képzelsz vonzónak, mint amit a férfiak.
nov. 4. 13:18
 8/24 anonim ***** válasza:
66%
#7 Te is női szemmel gondolod azt, amit. Mellesleg az esetedből csak annyit lehet leszűrni, hogy nálad mint kis sportos fenekű nőnél (nem meglepő módon) a kis sportos feneket kedvelő férfiak próbálkoznak be.
nov. 4. 13:22
 9/24 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként az a megfigyelésem, hogy a nők általában kicsit alábecsülik, hogy a párjuk (és úgy általában a férfiak) mekkora méretű feneket találnak a leginkább tetszetősnek.
nov. 4. 13:27
 10/24 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy adott nőtípusnál folyamatosan jó pasik próbálkoznak, az egyértelműen azért van, mert általánosságban véve jó nő. A kérdező szerint a hájas seggűek jobb nők, mint a sportos, formásak. Hát maradjunk annyiban, hogy ez köszönőviszonyban sincs a valósággal🤣

nov. 4. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!