Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem számít kevésbé a sport egy nőnél mint egy férfinél ahhoz hogy jól nézzen ki ?
Egy férfi ha sportos akkor szexibb és jobban néz ki mint egy átlagos férfi.
Nőknél viszont azt vettem észre hogy a legjobb csaj ismerőseim nem is sportolnak, lusták. Vannak persze olyan csajok akik rohadt jól néznek ki és sokat dob rajtuk a sport, de a legtöbbször úgy látom hogy egy olyan lány aki alapjáraton jó csaj szinte mindig jobb attól aki akárhogy is próbál edzeni. Pl alapjáraton nagy formás jó feneke van, a sportos csaj akinek nincs alapjáraton vagy el se éri azt a dzintet, vagy ha igen akkor is olyan "műnek" hat.
"A kérdező szerint a hájas seggűek jobb nők, mint a sportos, formásak. Hát maradjunk annyiban, hogy ez köszönőviszonyban sincs a valósággal"
Nem ezt írta a kérdező. Hanem azt, hogy valakin egyáltalán nem segít a sport, valaki pedig sport nélkül is jó nő marad, például mert nem formátlan módon hízik, hanem férfi szemmel jó helyre gyűlik a zsír, nagy lesz a cici, kerek a csípő, ilyesmi. Nézd meg a kissé túlsúlyos, de hatalmas mellű nőismerőseidet, hányan próbálkoznak náluk.
Van ilyen testalkatú barátnőm, már házas mert 35 felett van, sokan próbálkoztak nála korábban, de többségében egyáltalán nem jó pasik. Ez a testalkat inkább az idősebb, átlagos hapiknak jön be, nem a 35 alatti sportos izmos csávóknak.
Nálam átlagos pasik be se szoktak próbálkozni. Se buliban, se Tinderen, se munkahelyen, se sehol. Csak átlag feletti, sportos, jóképű pasijaim voltak mindig is, legalábbis mióta 18 évesen elkezdtem kondizni. Ez azért gondolom sokat elmond. De az se véletlen, hogy a legjobb instacsajok meg celebek is mind vékonyak, formásak, és kondizni járnak.
Nem értem miért lenne igaz amit mondasz.
Ha adott egy jó faszi, az ugyanúgy lehet genetikailag jó, sport nélkül akár egy nő.
"Nálam átlagos pasik be se szoktak próbálkozni. Se buliban, se Tinderen, se munkahelyen, se sehol. Csak átlag feletti, sportos, jóképű pasijaim voltak mindig is, legalábbis mióta 18 évesen elkezdtem kondizni. Ez azért gondolom sokat elmond. "
Akkor ezek szerint nem is igazán tudod, hogy mi jön be az átlagos pasiknak. Az meg, hogy sportos sportossal jön össze, valahol adja magát, legyen szó életstílusról kapcsolódásról, mindenről.
"De az se véletlen, hogy a legjobb instacsajok meg celebek is mind vékonyak, formásak, és kondizni járnak."
Pont az alkathoz képest viszonylag nagy fenék divatját éljük. A deszka modellek utoljára a 2000-es évtizedben voltak divatban.
Ez a Kardashian féle amorf test, amire gondolsz, nem sok pasinak jön be. A kerek fenék igen, de akkor, ha arányos a testtel.
18#
Egy nő nem kell hogy sportos legyen.
Nem attól lesz jó nő,hogy 100 kilóval guggol.
Szinte majdnem mindig elég,ha nincs rajta sok zsir.Lehet vékony,karcsó,vagy teltebb is,széles csípővel s tdám máris jó nő.
Tehát elég edzegetni is,hogy pldául ne hízzon el.Popsiedzés mindennap című mutatványok esetleg egy kis kocogás,vagy röplaszti öszt kb ennyi.
Egy férfi viszont szétedzi magát ,kva sokat dolgozik és még mindig nem a "kiemelkedően jó néz ki kategórai" testileg,hanem kb átlagos,vagy egy kicsit sportosabb,mint a többi.Ahhoz hogy valóban imopzáns legyen,télleg brutálmód és évekig kell edzenie!
Én itt most testi adottságokról beszéltem ,és nem a sárm,az öltözködés,a smink stb..szempontok szerint.
Aztán ugye az évek múlásával kezdődnek a gondok,mikor az anyagcsere,a hormonháztartás megváltozik.
Akkor már nem működik semmitsekellcsinálni és szépvagyok
mutatvány tovább,mint a tizen ,huszas évek elején.
Vagy elkezd valamit csinálni,vagy elkezd lefele indulni a pályán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!