Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek sem jó, ha nincsenek kielégítve a vágyai. Egy férfinek sem. Ha ezt megértenék a nők, akkor könnyebben feküdhetnének. Manapság már túl nagy ajándéknak számít egy szép nőnek a teste ahhoz, hogy feltételek nélkül kapható legyen?
Mégis miért adná oda magát egy nő akárkinek? Pláne,hogy választhat magának kedvére való partnert.
Azt hiszed,hogy a női test egy tárgy,amire minden faszinak Istentől való joga van?
Szia Bombanős.
Még mindig nincs jogod a nőkhöz és szánalmas, hogy azt hiszed, miattad fel kéne adniuk a saját vágyaikat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Beszéljünk jobb dolgokban. Kinek milyen volt a legkevesebb randevúja a párjával (akár mostani, akár ex)? :)
Nekem, amikor kimentünk a város széli dombokhoz csillaghullást nézni, és ekkor veszítettem el a szüzességemet is. Életem egyik legszebb éjszakája volt.
Ha szerinted a nőknek nem kéne feltételeket támasztaniuk,hogy kivel fekszenek le,akkor te mi alapján támasztod azt a feltételt,hogy szépek legyenek?
A dundus kasszás Bözsike is szeretné,ha kielégítenék a vágyait,nem csak a szép nők;)
: 8/9:
Mekkora igényem?!
9/9:
Inkább az a vicces, hogy a pénzes embereknek gyönyörű nőik vannak, míg a többinek semmi nem jut belőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!