Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám jobbá tenni az első alkalmát?
Barátnőmmel mindketten szüzek vagyunk, de lassan odajutunk a kapcsolatban hogy jön majd a petting, szex is. Eddig a ruhán keresztüli ismerkedésig jutottunk csak.
A kérdésem az az, hogy hogy ne legyek nagyon szerencsétlen? Hogyan tudnám neki kényelmesebbé, élvezetesebbé tenni az első alkalma(ka)t?
De nehogy azzal gyertek nekem hogy majd érzésre megy minden :D
"De nehogy azzal gyertek nekem hogy majd érzésre megy minden :D"
Ezzel a válaszok 90%át el is küldted melegebb éghajlatra.
A nők nagy része kommunikálni se hajlandó hogy mi jó neki, szóval marad az, hogy figyeled a reakcióit, és abból próbálsz következtetni, hogy jó e amit csinálsz. Valszeg rá fog menni egy két kapcsolatod, arra hogy nem hajlandók megmondani mi jó nekik, de ez az ö hibájuk.
Úgy, hogy odafigyelsz rá.
De amúgy, nem kell túlgondolni, először mindenki szerencsétlenkedik.
Az első alkalom (pláne ha mindkét félnek az az első) mindig egy kicsit kellemetlen, egy kicsit kínos, egy kicsit szerencsétlenkedő. Ez már csak ilyen, ne aggódj emiatt. Kell némi idő, amíg összeszoktok ilyen téren és kiismeritek a másikat, illetve magatokat is.
A legfontosabb, hogy figyelmes legyél. Nézd, hogy mire mik a reakciói. A fokozatosság is fontos.
Illetve de, sok minden érzésre megy. Tudom, ez így hülyén hangzik, de majd meglátod.
Igen, az teljesen oké hogy szerencsétlenkedni fogunk, meg nyilván figyelek rá.
De vannak-e dolgok amiket kerüljek, vannak-e tippek/trükkök amik általában jól működnek ilyen összeszokásnál?
Ilyesmikre gondolok elsősorban mert nyilván nem tud senki erre forgatókönyvet írni vagy tutibiztos tanácsot adni.
A jelenlegi barátommal veszítettem el a szüzességemet, és nagyon jó élmény volt. Néhány konkrétum arról az alkalomról:
- sokáig izgatott, majd élvezésig ujjazott, hogy a behatolásra biztosan fel legyek készülve, illetve mert őt is izgatta a dolog
- miközben először behatolt, folyamatosan csókolgatott (nem csak szájon), hogy ne arra az elsőre kellemetlen, feszítő érzésre figyeljek, ami az első alkalomnál elég valószínű
- figyelt rám, hol érintésekkel, hol szavakkal kérdezte, hogy éppen mire vágyok
Nem kell túlgondolni ezt az egészet, az első alkalom (pláne, ha mindkettőtöknek az) mindig ügyetlenkedő egy kicsit. Idő kell, amíg összeszoktok.
Köszi 5ös, ezek tök jó ötletek :D
Meg amúgy mindenkinek köszönöm aki eddig válaszolt, a 4es választ nem kötözködésnek szántam csak pontosításnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!