Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nőnek nem volt még hüvelyi orgazmusa, mit mond miért nem?
Előre kérem, hogy az elméleti okoskák ne itt szellőztessék konteóikat.
Valódi, releváns válaszokat szeretnék
1. Nem ismeri a saját testét/fogalma sincs, mit élvez, mire izgul.
2. A legtöbb pasit nem is érdekli, van-e a nőnek akármilyen orgazmusa, lényeg, hogy neki kiürüljön a tartály.
Passz. Az elso szulesem elott konkretan semmilyen sem volt. Azota percek alatt 5-6 is siman.
Fogalmam sincsen mirrt alakult igy
#1 vagyok, akkor konkrét válasz:
Nekem néha összejön, de nem egyszerű, viszont csiklóorgazmus mindig van. (Anélkül a behatolást nem is tudom élvezni.)
14 évesen vesztettem el, az egy hosszú kapcsolat volt, de vele sose ment. Nyilván elkönyveltem, hogy nem vagyok rá képes, és nem is érdekelt, pedig volt egy dolog, ami igencsak szerepet játszott benne. (Az exem mindent megtett, nem lehet mondani, hogy nem figyelt rám, de azzal nem tudtunk mit kezdeni, hogy nagyon rövid ideig bírta, én meg az érzés közelében sem voltam.)
25 évesen volt először, egy másik exemmel, de aztán vele se sikerült többet (valszeg mert úgy ráfeszült erre a témára, hogy totál elment a kedvem az egèsztől, már stresszben voltam, ha szexelni kellett.)
2 évre rá ismertem meg a páromat, vele azért (nem mindig, de) össze szokott jönni.
De előtte ő is megoldja másképp, biztos, ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!