Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy egy nőnek több hüvelyi orgazmusa is van egy aktus alkalmával?

Figyelt kérdés

2024. aug. 7. 16:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem nagyon.
2024. aug. 7. 16:33
 2/29 anonim ***** válasza:
13%
Partnereimnek altalaban velem sikerul megélniuk ezt
2024. aug. 7. 16:48
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem fogod tudni szűrni a válaszokat hogy ki a valódi nő és ki nem, de összességében elmondható, hogy a pasik szeretik azt hangoztatni hogy csak velük sikerült a nőiknek, vagy alapból azt mondják hogy ez alap minden nőnél. Pedig valójában nem.

Itt egy valódi nő válasza:

Minden nő nevében nem tudok nyilatkozni, nekem nemhogy több, de még egy hüvelyi orgazmusom se volt soha, vagy nem tudom megkülönböztetni attól ami "csiklóból jön".

2024. aug. 7. 16:56
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 sincs nemhogy tobb🤤
2024. aug. 7. 16:58
 5/29 anonim ***** válasza:
41%
Én sorozatélvező vagyok egy aktus alatt akár 3-4. Nyalás, ujjazással több is.
2024. aug. 7. 18:01
 6/29 anonim ***** válasza:
46%
Ha felül vagyok, akkok minden apos gyakoriságú. Mas pózokban annyira nem, de ott is megy, csak nem mindog többször. Meg nem is igénylem többször.
2024. aug. 7. 18:14
 7/29 anonim ***** válasza:
35%
Szóval ha valaki sorozatélvező akkor hazudik? Ezért vagyok lepontozva? Szánalmas!
2024. aug. 7. 18:35
 8/29 anonim ***** válasza:
46%
Nekem egy szokott lenni, nagyon ritkán kettő, de az már messze nem olyan intenzitású, és rövidebb ideig is tart. De meg mindig úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy egyáltalán megy.
2024. aug. 7. 18:39
 9/29 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk.

17 nővel voltam eddig, közülük 5-re tisztán emlékszem hogy egynél több hüvelyi orgazmusa volt aktus alatt. Hatodik csajban nem vágyik biztos. Szóval úgy kb. 30%-uknál ez azért előfordul.

2024. aug. 7. 18:46
 10/29 anonim ***** válasza:
88%
Én amúgy esküszöm kipróbálnám azokat a férfiakat akik azt mondják a nőiknek több is volt. Nem azért mert ráizgultam hanem mert tudni akarom mekkorákat hazudoznak.
2024. aug. 7. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!