Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy egy nőnek több hüvelyi orgazmusa is van egy aktus alkalmával?

Figyelt kérdés

2024. aug. 7. 16:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Miért nem hiszed el 20as?
2024. aug. 7. 19:57
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem hiszi el, mert saját kis buborékjában van a vele hasonlókat, akiknek soha nem jutott ki a jóból.

Mondjuk ezért érdemes volna tennie is, nem csak kiprobalni X,Y,Z nagyotmondó Jóskát.

2024. aug. 7. 20:05
 23/29 anonim ***** válasza:
19%
#17 engem nem zavar, ha másokat zavar. Engem soha semmi nem zavar. Lehet, hogy emiatt a felszabadultság miatt megy 2-3x is. :)
2024. aug. 7. 20:36
 24/29 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy meg mennyire nyomorult dolog már azért irigynek lenni, mert másnak van orgazmusa. Mennyire kell ehhez lent lenni...
2024. aug. 7. 20:37
 25/29 anonim ***** válasza:
31%
Van olyan akivel élvezet a szex, abszolut elengedem magam ☺️☺️de nem számolom többször elvezek egy aktus alatt, ismeri a testemet
2024. aug. 7. 21:32
 26/29 Williamspear ***** válasza:
21%

Mondjuk a biológiát és az agyi folyamatokat ismerni kellene azoknak akik fellengzősen nyilatkoznak...

Orgaomust kiválto pontok: A, G, T pontok

A - a csikló és a húgycsőnyílás között a vagina belső felületén

G - a huvelybejárittol 6-10 cm-re a hüvely felső felületén

T - a hüvelyben mélyen a méhszáj előtt falban, ami stimulálható a hüvely vagy végbél felől is

Az orgazmus spontán reakciója a testnek. A sűrűn ellátott idegi terület stimulálásával érhető el. A stimulálás végezhető magunknak vagy csinálhatja partnerünk.

A többszörös orgazmus akkor érhető el, ha egyrészt az izgatási pontokon (A,G,T) kellőképp érzékenyek vagyunk, másrészt érzelmileg újra vágyunk egy következő orgazmusa is.

Nagyon fontos a többszörös orgazmus esetén, hogy a hölgy kellőképpen el tudjon lazulni és spontán módon átadja magát az átélhető élménynek!

2024. aug. 8. 08:31
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
#26 látszik hogy még szűz vagy. Másrészt az is világos hogy nincs hüvelyed. Kis incel nyunyó vagy, osztod itt az áltudományos zagyvaságot
2024. aug. 8. 09:38
 28/29 anonim ***** válasza:
26%

Miért van mindenki lepontozva, aki azt írja, hogy neki van?

Én is le leszek, de nem gond.

Nekem csak csiklói van, abból ritkán előfordul a több. Hüvelyi életemben kétszer volt kb. (30 elúltam.)

De mikor kolisok voltunk, és kezdődött a szexuális élet, barátnőmnek a csiklói nem ment, neki csak hüvelyi volt! És abból több is neki. Mármint nem velem feküdt le, csak elmesélte. Én tudom, hogy igazat mondott, itt bebizonyítani természetesen nem tudom. Akkor voltunk 18-19 évesek.

aug. 16. 12:21
 29/29 anonim ***** válasza:
27%
Úgy tűnik a kérdező azt a választ várja hogy a több hüvelyi orgazmus az teljesseggel kizart! Közben meg akinek van benne része hihetetlen
aug. 16. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!