Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy egy nőnek több hüvelyi orgazmusa is van egy aktus alkalmával?

Figyelt kérdés

2024. aug. 7. 16:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
14%

#10, én vállalom a próbatételt, ha legalább nagyjából stimmel a kémia. Hidd el, volt már aki hitetlenkedett, és azóta is mindig elszégyelli magát mikor büszkén mondtam hogy "látod, te meg nem hitted el". (Jóba vagyunk még, de már nem szexelünk)

A 9-es voltam.

2024. aug. 7. 19:02
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért én kiváncsi lennék milyen technikával éred ezt el. Írj rám privátba hogy megbeszéljük!

2024. aug. 7. 19:11
 13/29 anonim ***** válasza:
44%

Annyira nem gyakori. Én pl. eddig mindig csak úgy tudtam duplázni, ha előtte a pasim kinyalt és utána misszionárius pózban betette, illetve ha rezgős péniszgyűrű van rajta és úgy dug.

Olyan 1-2 havonta egyszer van pudla és többnyire az első egy mélyebb, kiterjedtebb érzés, a második enyhébb. Ja, és már középkorú vagyok, túl 20 pasin 3 csajon és legalább 10 mindenféle méretű-színű vibrátoron, helyszínen.

Szóval ne, ne hidd el a mesét, ez elég ritka.

(Privátra nem válaszolok).

2024. aug. 7. 19:21
 14/29 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem ez nem technika, hanem inkább ember és orgazmustípus válogatja.

Én nagyon szerencsésnek tartom magam, de köszönöm szépen egy aktus alatt bőven elég az egy alkalom. Nagyon ritkán van kettő, de akkor azok kisebbek, nem ilyen elzsibbadós, homlokomban dobog a szívem, szakad rólam a víz fajta. Nekem ez túl intenzív élmény, utána szeretek tartani legalább 15-20 perc szünetet a következőig.

2024. aug. 7. 19:22
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Áháá... sejthettem volna, hogy innen fúj a szél 😆 Kicsi barátom, ne technikák után kajtass, egyénenként eltérő kinek mi a jó. Ha adnék is neked egy képletet, abba nem tudsz behelyettesíteni. Nincs titok, nincs képlet, nincs semmi varázslat és hipnózis se. Ha komolyan érdeklődő, információéhes nő lennél, már írtál volna. De innentől emelem a tétet, csak hogy ne legyek unatkozó nethuszárok áldozata: Ha írsz, írj telefonszámot is. Illetve azt is írd meg mikor hívatlak.

Kicsiny testi kontaktus valóban előnyös, de nem kell szexelnünk ahhoz, hogy -legalább azt- elhidd; nem vagyok kamus.

Az empátiát és érzékiséget nem lehet megtanulni. De azért ügyes kis próbálkozás volt. Ha egyszer rájövök miként tudnám szavakba önteni az erotikus attitűdöm, majd írok könyvet.

2024. aug. 7. 19:24
 16/29 anonim ***** válasza:
22%
Nekem megy. Probléma nélkül. De általában nem igénylek 2-3-nál többet, elfáradok.
2024. aug. 7. 19:30
 17/29 anonim ***** válasza:
10%
#16 kár volt írnod. Sokaknak savanyú a szőlő...
2024. aug. 7. 19:40
 18/29 StevenUp ***** válasza:
12%
Nálam sokszor van az, hogy a lánynak több orgazmusa is van aktusonként. Nincs ebben szerintem semmi extra.
2024. aug. 7. 19:44
 19/29 anonim ***** válasza:
30%
Nekem 10-15 hüvelyi orgazmusom is van egy aktus alatt.
2024. aug. 7. 19:55
 20/29 anonim ***** válasza:
54%
Hogyne utolsó.... :D
2024. aug. 7. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!