Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nőnek nincs hüvelyi orgazmusa és irigykedik, az általában tagadja hogy irigyli?
Figyelt kérdés
Vagy megmondja őszintén?ápr. 25. 23:26
3/18 anonim válasza:
Általában mindenki tagadja ha irigyel valamit. Legyen az a szomszéd kocsija, egy előléptetés vagy ha a haverja húzta ki az 1000ft-ost a csipszből.
4/18 anonim válasza:
Tovább fűzöm 3ast,...viszont ezt nem jelenti azt, hogy mindenki, aki azt mondja, hogy nem irigy, csak tagadja.
5/18 anonim válasza:
#4nek van igaza. A kérdés, a 3-as válaszával vegyítve olyan volt, hogy kb minden nő irigy, mert ha azt irtam volna, hogy nem vagyok, az is csak azt jelentette volna, hogy tagadom.
Hát elég hülyeség ez.
6/18 anonim válasza:
Amiről nem tudom, hogy milyen érzés, azt hogy lehet irigyelni? + a csiklóorgazmus is teljesértékű orgazmus,ugyanolyan kielégítő.
7/18 A kérdező kommentje:
#6 egyik szavaddal ütöd a másikat
ápr. 26. 08:46
9/18 anonim válasza:
Dehogy üti, látszik, hogy tulajdonképpen semmit nem tudsz a női nemről.
Van külön csiklói és hüvelyi orgazmus te istenátka.
10/18 anonim válasza:
A hatos teljesen értelmes választ adott. Talán tanulj meg szöveget értelmezni.
Egyébként nincs hüvelyi orgazmusom, csak csikló izgatással tudok elélvezni én is, mégsem irigykedtem soha. Élvezem a szex, minden formáját és tökéletesen elégedett vagyok ezzel. Sosem érdekelt, hogy elemezgessem, hogy mitől/hogyan élveztem el. Élveztem, ennyi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!