Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nőnek nincs hüvelyi orgazmusa és irigykedik, az általában tagadja hogy irigyli?
#6 azt mondja nem tudja irigyelni ha nem tudja milyen a hüvelyi orgazmus. De ha nem tudja milyen, akkor nyilván azt sem tudhatja hogy ugyan olyan kielégítő-e a csiklós mint a hüvelyi.
Szóval nem én vagyok, aki nem tud szöveget értelmezni, ti nerdek!
Akinek nincs hüvelyi orgazmusa, annak majd lesz.
Egyébként általában a megfelelő partner hiánya okozza ezt.
Az is igaz azonban, hogy tényleg van olyan nő aki ezt sosem tudja megtapasztalni, de én azt gondolom, hogy sokkal többen képesek lennének rá, mint amennyien azt hiszik, hogy egyáltalán nem azok.
Kérdező!
#11-es.
Valóban, ha valakinek nemvolt még hüvelyiorgazmusa, az nem tudja milyen érzés is lehet ez a csiklóorgazmushoz képest.
Viszont legyen bármelyik orgazmusról szó, még a nők is nem feltétlen egyformán éli meg ezeket alkalmanként. Csomó minden befolyásolhatja az átélés hatását.
Mi a különbség csikló és hüvelyi orgazmus között, sokszor még a nők sem tudják elmagyarázni. De sokszor még a tudósok, kutatások is vitáznak ezen. A különbség az orgazmus jellegében van. Míg sok nő arról számolt be a csikló orgazmusa gyors, robbanás szerű és érzékeny utána a csiklója. Addig a hüvelyi mélyebb érzés és lassabban jön el akár hullámokban. Egymás követően több is kialakulhat. 3 típusú orgazmust különböztetnek meg: hullám, lavina és a vulkán.
A fizikai különbségek is kimutatható, de egyrészük szabad szemmel nem láthatóak, csak valamilyen képalkotó készülékkel, CT, MR.
Megfigyelhető még külső jelenségek, de nő és nő között is rengeteg a különbség, ezért nem mindenkire érvényes.
Ezt ezért alátámasztani hitelesen nem lehet, csak néhány beszámoló vagy megfigyelésen alapul.
Néhány nőnek csiklója pulzál, előre hátra mozog az orgazmus előtt, főleg utána.
A hüvelyi orgazmusnál, a hüvely falak összehúzódnak, akár 10 X is. A csikló orgazmus esetén is előfordulhat ez, de nem mindenkinél, ha igen akkor ez 3-5 általában. Ezeket a különbségeket a kismedencei izomzat és a medencefenék izmok okozhatják.
A női orgazmus nagyon összetett, kis változás és már nem ugyan az a végeredmény.
Amúgy 7 különböző női orgazmus létezik, mondhatni ”7 helyen” és az agy két különböző helyén is létrejöhet. Más amikor elképzel valamit a nő és más amikor fizikailag izgatva van…
Beszélgettem már nőkkel akiknek nem volt még hüvelyiorgazmusa és van akit ez annyira nem izgat, de valakit frusztrál. Az hogy irigyek lennének nem gondolnám, inkább ők is szeretnék ezt átélni.
#15!
Teljesen helyes, amit a 14-es ír.
Éppen ezért nincs olyan, hogy valakinek nincs hüvelyi orgazmusa. Olyan van, hogy még nem volt.
Nekem is volt két (nem tini) partnerem, aki figyelmeztetett, hogy ő nem tud elmenni aktus közben. Én voltam az utolsó, akinek ezt mondta...
#17!
Látszik, hogy totál fogalmatlan vagy.
Semmi oka nincs ilyenkor hazudni. Elmondta az első alkalom előtt, hogy neki nincs hüvelyi orgazmusa.
Miért kellene bármit hazudnia?
Miért kellene már az első alkalommal megjátszania?
Én sem ígértem, hogy most aztán lesz.
Van az az orgazmus, amit nem lehet megjátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!