Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorin miért az az alap, hogy egy nőnek legalább 5-10szer el kell élveznie?
Nem kell, de szuper lenne. 🤭
29N
Ilyet nem olvastam még...
1 aktus alatt. 2. Orgazmus volt eddig a legtöbb de az olyan hogy nyaktól lábujjig elzsibbadtam ...
Szerintem ha ennél több lett volnaakkor szívrohamot kaptam volna ..
Nem a mennyiség a fontos ..
Hanem a minőség.
N29
Nem tudom mennyit illik nekik... azt tudom én egyszer megyek el mint pasi de akkor nagyon. Vagy max 2x egymas utan szex 10p pihenővel.
Én mindig kinyalom a párom utána mondom legyen felül és élvezze a farkam ameddig szeretné, olyan tempóval ahogy szeretné mivel szerencsére nem élvezek el akármennyire facsar.
27
7es.
Akkor miért jó ha hazudnak erről?
A pasimmal egy van. De akkor kb fél óráig csak nézek ki a fejemből, mozdolni sem bírok és bizsereg minden porcikám a talpamtól a fejem búbjáig.
Az nem férfi aki az orgazmust számolja, a farkát méregeti, fél órát reszel ész nélkül, a végén önelégültem várja a dícsèretet. Akikkel eddig voltan nagyrésze ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!