Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori, hogy egy nőnek 2-3 orgazmusa van szex közben?
Egyénfüggő és amúgy pasifüggő is.
Van akivel kettő is nehezen, van akivel hat-nyolc is simán.
Ha nagyon fáradt vagyok akkor elég egy.
De általában 3-6 között van. Hangulat és partnerfüggő. Ha szerelmes vagyok akkor sorozatos orgazmusom is szokott lenni.
engem még az érdekelne " sokszor a nők sem tudják pontosan hogy átéltek e egy orgazmust" :DDD ez tényleg így van? felvilágosító lapban.. meg neten elterjedt ez az elmélet.
vannak akik folyamatosan élik át és a bumm az nem olyan nagy. illetve ugye a nőknek azt mondják nincs is bumm mint nekünk.
9: Árnyalnám. Nekem nőként nagyon sokféle orgazmusom van, nem egyformák. A férfiaknak sokkal kevésbé változatos. Nekem is van olyan, hogy bumm, de olyan is, hogy hosszasan elhúzódik és nem is tudom eldönteni, hogy ez most akkor egy hosszú orgazmus volt, vagy több egymás után. A hüvelyi orgazmus általában nem annyira átütő, mint a csiklói. Egész más érzés, de én személy szerint jobban szeretem, mert az egész testem áthatja. De volt már hüvelyiből is olyan, ami "bumm" érzés volt. Nem volt még két egyforma. Függ az előkészítéstől, a póztól, a hangulatomtól, a partnertől (mennyit és milyen gyorsan mozog), attól, hogy használunk-e közben valamilyen segédeszközt is, szóval rengeteg mindentől. Azt biztosan tudom, hogy átélem-e, mert ha nagyon ritkán nincs orgazmusom (előfordult már), akkor tudom, hogy nem volt. És olyan is volt, hogy késlelteni akartam, de jött magától.
Nekem amúgy általában minimum kettő van egy aktus során, és ez fokozódhat egészen 10-ig. Volt olyan aktus, aminél az elejétől a végéig szinte folyamatosan jöttek az orgazmusok, pedig már azt éreztem, hogy nem bírok többet. Teljesen változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!