Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori, hogy egy nőnek 2-3 orgazmusa van szex közben?
Nemár,
6-8 símán megvan egy másfél órás menet alatt a csajomnak.
Sokan nagyon erzekenyek orgazmus utan, ezert nem is lehet rogton utana hozzajuk nyulni.
Sokan vannak akiknek 2-3 is osszejon.
Sajnos olyanok is vannak akiknek nagy nehezen jon ossze egyszer-egyszer, sot olyanok is, akiknek eleteben egyszer sem.
A sorozat elvezo 8-10 holgyek viszonylag kevesen
Én mindig kielégítem a csajaimat,a legtöbb 6-8 orgazmust is átél egy órás,másfél órás szex alatt.
Én ettől érzem magam férfinek,és van bennem egy adag megfelelési kényszer a nők felé.
Hogy érem ezt el:
Értek a nőkhöz,nem ma kezdtem,figyelek rájuk,hamar kitapasztalom mi a jó nekik.
Nem erőltetek semmit,de ami mindkét félnek jó,azt szenvedélyesen csinálom.
Egy hullámhosszon vagyok velük testileg,szellemileg.
Szeretek csókolózni,símogatni,és megadom a módját,nem 5 perces vagyok.Jó méretem van,és tudom is használni.
Imádok,és tudok is jól nyalni.Ez van,és engem nő még nem dobott ki az ágyából.Lehet lepontozni...
Ki az az okostobias aki minden valaszt lepontoz?
Gondolom itt is a nok a legokosabbak, akik a sajatjukon kivul meg egyetlen noi orgazmust se lattak….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!