Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mennyire gyakori az anális orgazmus?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 22:24
1/19 anonim válasza:
Csak análtól szerintem ritka. Nálam úgy működik, hogy ha a popsimban is van valami, akár plug vagy más, akkor elképesztően nedvesedek és hamarabb sikerül elélveznem
De csak análtól nem szokott ilyen érzésem lenni, hogy na mindjárt..
2/19 anonim válasza:
Az egyeshez hasonlóan én is nagyobbat élvezek ha plug van bent, vagy ha a farka és közben a csiklómat izgatjuk. De csak análtól nem volt még orgazmusom.
3/19 anonim válasza:
Kelllemes erzest valt ki az anal, de orgazmus kozelit sem. Sokkal inkabb az a kellemes feszito.
4/19 anonim válasza:
Ilyenkor hol van a sok fujjogó?!
Végre látnák hogyan is élik meg az igazi nők a szexualitást!
5/19 anonim válasza:
#4: Alszanak. Mellesleg nem ettől lesz valaki 'igazi' nő. Mindenki mást szeret és ez jól van így. A sok fujjogónak olyan nők kellenek, akik számodra nem 'igaziak'. Mindenki megtalálja a számításait
6/19 anonim válasza:
Ezerből egy aki csak análtól el tud jutni az orgazmusig (mondjuk az a típus aki kb. bármitől, bármilyen formában). Inkább egy kellemes "hozzáadott" érzés hogy ott is feszít.
7/19 anonim válasza:
Pár nőt már seggbe dugtam, de még egynek se volt ettől orgazmusa, csak az én kedvemért csinálták.
8/19 anonim válasza:
Én több nővel is csináltam análisan. A legtöbbnek csiklót izgatva volt orgazmusa, és azért az sem volt nagyon ritka, hogy csak az análtól ott is orgazmusa volt. De ezek szerint lehet csak nekem volt szerencsém nők terén.
9/19 anonim válasza:
Volt olyan csajom aki csikló orgazmusos volt, kézi csikló izgatással tudott csak elélvezni (nyalással nem tudott), de ekkor nem lehetett a puncijába a farka és semmi más sem, de, ha a fenekében volt közben a farkam, akkor el tudott élvezni csiklón.
Elég furcsa, de ilyen volt.
10/19 anonim válasza:
Nálam ritka, de mikor van az valami eszméletlenül jó érzés:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!