Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mennyire gyakori az anális orgazmus?
Én 2 lánnyal csináltam még csak análisan, mindkettőnek volt.
Az egyikkel csak 2-3alkalom volt, amíg nem hatott a fogamzásgátló oda élveztem. Minden alkalomnál volt orgazmusa, viszont ilyenkor be is kakilt ezért abbahagytuk.
A másiknál 2év alatt legalább 200-szor csináltuk popsiba, kb 1-2hónap után jött meg az első anális orgazmusa, utána rendszeressé vált. Csiklóizgatással hamarabb lett neki, de anélkül is szinte mindig elérte, volt amikor többször is. Párszor ő is bekakilt tőle, de megtanulta kontrollálni idővel.
Csak análtól eddig egyetlen egyszer volt orgazmusom. Amúgy közben kell izgatni a csiklómat is.
Viszont ahogy előttem is sokan írták, ha a popsimmal is foglalkozva van (plug vagy bármi) akkor nagyobbat élvezek
A nők 80% így van ezzel, de ez nem igazi anális orgazmus, lehet olyan nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!