Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ciciorgazmusod? Kíváncsi vagyok, hogy mennyire gyakori ez az orgazmus. Az is érdekel, hogy inkább a kisebb vagy a nagyobb (D-E-F-G stb.) kosármérettel rendelkezők esetében fordul elő nagyobb arányban.
Figyelt kérdés
Ha volt neked, hány éves korodban történt? Hogyan sikerült eljutni a ciciorgazmusig?
Ha még nem volt neked, szerinted át tudnád ezt élni, ha valaki elég jól kényeztetné? Vagy nem ezen múlik.
Előre is köszönöm, ha megadod az életkorod és a melltartóméreted.
2023. szept. 30. 13:33
2/13 anonim válasza:
Igen volt többször is. Létező dolog. 26 éves vagyok és elég nagy melleim vannak. Nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Szeretem ha kényeztetik, foglalkoznak velük. 17 évesen volt első alkalommal mell orgazmusom. Simán addig kényeztette a srác a melleimet míg éreztem, hogy úr isten nagyon jó és el fogok élvezni. Fantasztikus volt első alkalommal ezt átélni. Azóta volt sokszor. Vagy nyelvel kényeztetéstől vagy mellbedugástól szokott lenni.
3/13 anonim válasza:
Figyelj! Én férfi vagyok. Orgazmusom is cak olyankor szokott lenni, ha odalent is izgatnak. De ha közben valaki hozzányúl a mellbimbómhoz, én azonnal spriccelek. Tehát valami köze csak van a mellbimbóknak az orgazmushoz. Állítólag az agyban ugyanazt a központot izgatják, mint a pénisz, vagy a csikló. Ebből eredően nekem nincs melltartóm, de a mellbimbó izgatás kérdése akkor is UNISZEX, ha hiszed, ha nem! Olvass utána!
4/13 anonim válasza:
A mérte kérdésében én inkább szkeptikus vagyok. Szerintem a hájas mell inkább érzéketlenebb, mint a kicsi. A bimbók mérete inkább, ami számít. A feleségem kis mellű, de hatalmas bimbói vannak. Imádja, ha szopogatom, cirógatom, görgetem, vagy morzsolgatom a bimbóit.
5/13 anonim válasza:
A barátnőmnek volt, ő akkor 17 éves volt és B-kosaras.
Szerintem a méretnek semmi köze a mellorgazmushoz.
6/13 anonim válasza:
En mar tapasztaltam ilyet. A volt paromnak 2-3x sikerült ez az egy év együttlét alatt. Kis mellű A-B kosár, egy szoptatás után. Mindig nagyon érzékeny volt neki a melle, imádta ha foglalkozok vele. Párszor sikerült pusztán az előjáték során elelveznie úgy, hogy csak a teste (punci nélkül) volt izgatva, fej és utána cici, és a cici résznél jott.
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyobb a mellem, C-D-s. Sokszor sikerül csak az izgatásától elélveznem, ugyanakkor mintha össze lenne kötve a puncimmal, mert ott is ugyanúgy érzem az összehúzódásokat közben, mint amilyen ritmusra ingerlik a mellem. De, nekem egyáltalán nincs nagy vagy keményedő mellbimbóm, szóval nem attól van.
8/13 anonim válasza:
Párszor volt már mellorgazmusom. Isteni érzés.
9/13 anonim válasza:
Bár találhatnék ilyen nőt szingli pasiként,akinek nagyobb,de kizárólag természetes cicije van,teltebb,akár érettebb,s mondjuk ilyenre képes!!!
S persze szereti,s élvezi a sexet!!!
10/13 anonim válasza:
B-s szilikoncicim van, picit híztam, azóta C. Szilikon előtt és után szerettem izgatni, csak a mellbimbó izgatásával tud orgazmusom lenni. Finoman kezdeni, majd egyre gyorsabban, amíg minimálisan fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!