Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, titeket érdekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket érdekel egyáltalán, hogy a partneretek hova és mennyit élvez?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy a legtöbb lánynak ez tök mindegy.

2023. szept. 30. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekik is van szemük
2023. szept. 30. 12:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hova az számit. A mennyiség ha tul sok az zavaro lehet.
2023. szept. 30. 12:41
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a legtöbb nőt a mennyiség nem nagyon érdekli, de ha nagyobbat kapnak, az gyakran tetszik nekik. De ez sem mindig mindenkinek.

A hova kérdés inkább érdekli őket!

Gumi,nem gumi.

Kintre, bentre?

Ne menjen szembe, hajba ilyesmik.

Tapasztalatom szerint nagyon sokan szeretik punciba kapni és szájba. Ha külső élvezés, akkor leginkább cicikre.

De van mindenféle és mindennek az ellenkezője is... 🤣

2023. szept. 30. 12:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Persze
2023. szept. 30. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt is tudomásul kellene venni végre, hogy 50 felett az a fél deci már csak 2 csepp lesz! Pár év kellett, mire én is rájöttem, hogy az idős kor ezt hozza majdnem mindenkinél. Aki ilyet kérdez, az nyilván még tinédzser.
2023. szept. 30. 12:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem számít a mennyiség is. Férfiasnak találom, ha valakinek sok van!
2023. szept. 30. 13:11
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Jobban tetszik ha több, de amúgy nem sokat jelent.

A hova az meg amég az én testemre, vagy netán zsepibe megy nem érdekel, csak ne masik nőre :D

2023. szept. 30. 13:28
 8/13 anonim ***** válasza:
41%
Az én barátnöm nem szereti egyáltalán. Sehova. Csak ha poharba utana kiverem. Mondjuk nekem elég sok jön, és összevissza spriccel, elég messzire. 3 Meter volt a rekord. Akkor azt mondta, hogy többet ilyet nem szeretne a szobaban.
2023. szept. 30. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

Max annyiban, hogy gumi nélkül KIZÁRT, hogy bennem.

De ha lefekszem valakivel akkor már onnantól nem érdekel hova megy. Ne menjen a hajamra:D

Engem amúgy izgatna, hogy a testemre élvezzen és nyalja le, de ezt sztem sok pasi nem vállalná.:D

2023. szept. 30. 16:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak akkor zavar a mennyiség ha nem tudom egybe lenyelni. Egyébkémt az nem érdekel. Bárhova mehet csak a hajamba és a szemembe ne.
2023. szept. 30. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!