Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is van így ezzel?
Ha hüvelyi orgazmusom van aktus közben, akkor utánna, ha egy ideig nincs is több szex (nem élünk együtt így nem kivitelezhető a heti több aktus) akkor utánna nem kívánom a masztit napokig vagy akár a következő találkozóig.
Más nő is van így ezzel, hogy annyira kielégül szex közben, hogy utánna nem kívánja a masztit?
Szintén férfi vagyok (a nők már alszanak ilyenkor, vagy kis kufirc van 😁), esetemben egy jó szex olyan hatással van rám, hogy 2-3x ismételni tudom pár perc szünettel, pedig általában egylövetű vagyok.
Olyankor alig várom a következő alkalmat, hogy ismételjük, akár naponta 2x is.
Maszti szintén kizárva, nem kívánom, sőt időpazarlásnak is tartom.
De most egy barátság extrákkal kapcsolatban vagyok, ami elmegy, heti 3 alkalom, de semmi extra. Csak arra jó, hogy ne kelljen mindig vadászgatni. Néha akad egy-egy idegen csaj is, na azokkal általában fenomenális a szex. De reggel lépni szoktak hamar, és mire kelek, már a nevükre sem emlékszem. Férfisors, méghozzá a rosszabbik..
Egy tüzes, és bomba feleség kéne. Nem sokat aludnánk. 😇
Miért kéne maszturbálnia bárkinek ha kielégítő szex is van?
A kérdést sem értem, még akkor sem ha a szex csak heti 1x
Egy férfinak még érthető lehet ha ilyenkor esetleg magához nyúl hétköznap, de egy nőnél kevésbé érthető. Én férfiként is kibírnám heti 1 kielégítő szexel
Nekem ez csak akkor van ha jól meg voltam dugva
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!