Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom sokan most kiröhögnek kigunyolnak letitulálnak hogy egyerek vagyok... Egy nőnek ha orgazmusa van tud tenni valamit azzal hogy kevesebb "nedvességgel"tegye azt?
Párom mindig azt mondja ő szereti hogy ez ilyen szereti látni érezni mikor eljön az a pillanat
De részegen már nem elösször mondta hogy milyen gusztustalan büdös dolog ez És hát ugye a részeg ember mond igazat mert nem gondolja át Nekem ez így nem tul jo érzés mert így tudom jozanon hazudik
"egyerek" Ez hülyegyerek akarna lenni?
Nincs rossz kérdés. Teljesen rendben van a kérdésed.
Ezek szerint te vagy a nő és amikor orgazmusod van, akkor nagyon nedvesedsz?
Nem, ezzel nem lehet mit csinálni és semmi baj nincs vele.
A párod meg ha a) részegeskedik b) részegen bántó dolgokat mond, akkor inkább keress mást.
#3 egy gyerek akart lenni csak elbénáztam
Igen orgazmuskor olykor nem is kis foltot hagyok magam után a lepedőn ami ő szerinte gusztustalan dolog
A "letitulálnak" számomra meglepö kifejezés. Szoktál ilyent használni máskor is? Szerencse, hogy az egyik válaszolo megfejtette a nemedet.
Nem gusztustalan és föleg nem büdös (kivéve ha valami egészségügyi gond van. Ezen a részen érdemes elgondolkoznod, ha lehet kijavitanod.) Ha valamiért ez gond közöttetek akkor egy vastagabb törülközövel meg lehet oldani! Azt biztosan nem itatod át annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!