Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már ciciorgazmusod?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ciciorgazmusod? Kíváncsi vagyok, hogy mennyire gyakori ez az orgazmus. Az is érdekel, hogy inkább a kisebb vagy a nagyobb (D-E-F-G stb.) kosármérettel rendelkezők esetében fordul elő nagyobb arányban.

Figyelt kérdés

Ha volt neked, hány éves korodban történt? Hogyan sikerült eljutni a ciciorgazmusig?

Ha még nem volt neked, szerinted át tudnád ezt élni, ha valaki elég jól kényeztetné? Vagy nem ezen múlik.

Előre is köszönöm, ha megadod az életkorod és a melltartóméreted.

2023. szept. 30. 13:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
Igen, C/D-s melltartót hordok. Csak úgy tudok elmenni, ha érzem hogy a pasi rajong a cicimért és gyúrja, csavarja. Hihetetlenül nőiesnek érzem magam tőle. 20/l
2023. nov. 27. 00:14
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

26 éves nő vagyok és az utóbbi időben elég gyakran megtapasztalom. Engem egyébként váratlanul ért az első ilyen alkalom, hogy erre is képes a testem. A jelenlegi párommal havi szinten legalább 2x sikerül így elélveznem. Úgy, hogy a csiklóm/ hüvelyem nincs sem előtte, sem közben izgatva. Csakis a bimbijeim.

Különösen könnyen megy olyankor mikor megvan, lehet ez egy extra érzékenység miatt, vagy csak mert olyankor nem mindig megyünk tovább. Így van idő "kivárni". 10-15 perc szokott lenni, ameddig bírom.

ápr. 26. 00:34
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Oh és a kosárméret lemaradt. Jó indulattal mondhatjuk, hogy B-s méreteim vannak. Üdv az utolsó :)
ápr. 26. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!