Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most tényleg őszintén Lányok/N...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg őszintén Lányok/NÔk Ti Melyik pénisz méretre vágytok jobban? kicsi vagy NAGY?

Figyelt kérdés

Ha csak a kettő közül választanotok kell , melyiket választanátok?

Mi nektek a NAGY és mi a kicsi?

Életkort és indokot irjatok!

Vagy szavazzatok több lehetőség közül is!

tegnap 17:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%

#20 Ha én is kiírtam ilyen kérdést ugyanígy kaptam.

Ennek egy oka lehet,nem az adminok írják ki,ezért haragszanak.🤭

tegnap 20:27
 22/27 Eöske janeszka21 ***** válasza:
100%
Hali kérdező az átlagot szeretik mert abból van sok , ha mindenkinek akkora lenne a valóságban mint ezen az oldalon 20+ cm akkor azt szeretné minden hölgy , az átlag meg 14-15 cm közt van
tegnap 20:51
 23/27 anonim ***** válasza:
91%
Jó az 13nak.Egy sok férfival szexelt nő mesélte.
tegnap 20:54
 24/27 anonim ***** válasza:
76%
Konstruktív választ akarsz kérdező? Megkaphatod. Ilyen kérdést az tesz fel, aki komplexusos. De amúgy nézd már meg ezt gyakorlati oldalról! Szerinted a nők centivel meg tolómérővel szexelnek?
tegnap 21:07
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 16 cm és 20 cm között bármi megfelelő tud lenni, csak legyen jó vastag. Alatta azért már kezd elég rövid lenni (nem jó ha kicsúszik, látvány, nem ér be elég mélyre stb...), felette meg már szerintem abnormálisan hosszú és sokszor kényelmetlen.
tegnap 21:12
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Férfit választasz és nem f.szt. Két lábon járó f.sz meg tutira nem kell!
tegnap 21:22
 27/27 anonim ***** válasza:
15-16 a legideálisabb nekik, érzik is már de mellette nem kell élvezhetetlenül óvatoskodni se vele.
ma 04:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!