Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiak! Előfordult olyan, hogy megkívántátok a péniszt? Őszintén.
Figyelt kérdés
febr. 18. 07:49
A kérdező szavazást indított:
Gyakrabban, és sor kerül aktusra is.
Gyakrabban, de nem kerül sor aktusra.
Ritkábban, és sor kerül aktusra is.
Ritkábban, de nem kerül sor aktusra.
Egyáltalán nem.
41 szavazat
1/16 anonim válasza:
Komolyan? Nem! Egyáltalán nem . Az már bi hajlam vagy homo ha kívánod.
2/16 anonim válasza:
Egy lányra akkor is heteró mondják ha össze bújva alszanak el, vagy meg csókolják egymást.
3/16 anonim válasza:
Bezzeg ha valaki átmenne ilyenekkel provokálni a búza kategóriába, akkor azt a kérdést azonnal törölnék onnan.
4/16 anonim válasza:
Kérdező!
Előfordult már, hogy megkívántad a sertés tápot? Ugyan így a hetero férfi nem ábrándozik faszról
5/16 anonim válasza:
Én néha megkivánom de mivel gáz lenne nem kicsit hanem nagyon igy maradok a lányoknál :D
6/16 anonim válasza:
Tanuljatok fiúk a lányoktól, ők simán kirakják instára hogy szájra pusziznak, nulla szégyenérzet nélkül. :)
7/16 anonim válasza:
Kurvára nem. Aki meg igen az nem hetero.
8/16 anonim válasza:
Bolond a kérdés, akkor nem lennék hetero..
9/16 anonim válasza:
Még az első kapcsolatomban a csaj nagyon bénán cumizott. Nem kívántam meg a faszt, csak gondolkodtam rajta én hogy szopnám le magam, hogy jó legyen.
10/16 anonim válasza:
Aki ilyenen gondolkodik az gondolkodjon azon is hogy biztos nem hetero! Hetero pasik nem gondolnak olyan mint a te kérdésed kérdező! Te buznyák vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!