Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén. Van olyan hölgy aki szereti ha kicsit mosatlanabb a pénisz és smegma van rajta?
Figyelt kérdés
jún. 6. 23:13
1/11 anonim válasza:
Csak öszintén! Jelentkezzen az az igénytelen hányadék nö aki turos faszt akar szopni! De öszintén!!!
2/11 anonim válasza:
Komolyan mondom egyesek annyira gusztustalan okádék emberek, hogy az valami hihetetlen. Már eleve, hogy ilyen kérdés megszületett abban a h*lye fejedben azzá minősít.
3/11 anonim válasza:
Kicsit?! Ahhoz, hogy szmegmás legyen a fasz, nagyon régóta kell mosatlannak lennie, vagy pedig súlyos fitymaszűkület van a háttérben. Nem hiszem, hogy normális nő erre vágyna.
7/11 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Javaslom ugorj le valamelyik háztetőről!
Vagy zuhanyozz hajszárítóval. Bár ez nem lehetséges mert egy igénytelen fos vagy!
8/11 kyoman válasza:
Volt ilyen csajom. Azt szerette hagy kiverte 2 szer a gatyámba. És 3 napig
ne mossam meg. Utána olyan olyan hevesen leszopott azt hittem elájulok.
Vannak perverz csajok csak nem beszélnek rola
9/11 anonim válasza:
Az jelent valamit, ha belemész egy ilyenbe! Engem nem lehetne rávenni semmivel, hogy ne fürödjek meg!
10/11 anonim válasza:
Volt pár alkalom régebben, hogy szopattam egy 40-es pasit.
Azt szeretze ha túrós a farkam és szagos.
Megadtam neki a vágyát, kiadósan szopott, tette a dolgát az biztos...
Szóval van aki szereti, van aki nem. Csajok nem kértek még ilyet tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!