Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Z. f. kérdése:
Srácok ti meddig bírjátok, de őszintém?
Figyelt kérdés
kort is írjatokjan. 29. 07:37
2/19 anonim válasza:
Van hogy 20 perc de akár 50perc is ,ez állapot függő.
4/19 anonim válasza:
Én a végletekig. Sőt, el is várom és én is őszinte vagyok. Korom 3x
5/19 anonim válasza:
Basszus azt hittem az a kérdés, hogy az őszinteséget meddig birom. A szexet kb 15 percig, de ez változó
6/19 anonim válasza:
Ha a barátnőm meglovagol akkor sajnos nem sokáig 2 percig
7/19 anonim válasza:
Totál változó, ugyanannál a nőnél is.
Nálam elsősorban az izgalom mértékétől/ intenzitásától függ, lehet a korom miatt is.
A 4 perctől a 20-30 ig bármi lehet.
9/19 anonim válasza:
Őszintén el nem tudom képzelni, hogy nem tud valaki eldurranni egy forró/nedves punciban pár perc alatt?!
Nekem kb.átlag 5 perc megy első menetben. A továbbiak kb.10 percesek. Igaz, nem szoktam finomkodni, szeretem keményen pakolni neki! xdd
Lehet, hogy maszatolással el bírnám húzni tovább, de abban mi a jó?! Szerintem úgy a tuti, ha érzi a csaj, hogy megdolgozom rendesen és jár benne mint a dugattyú...!
10/19 anonim válasza:
Kemény vágtában fél perc.
Maszatolással el bírom húzni fél óráig is akár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!