Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rossz, ha mindig csak a férfi kezdeményez a szexben?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni hogy a szex kezdeményezése ne legyen egyoldalú? Komoly gondot okoz ez a párkapcsolatban?okt. 30. 22:57
1/5 anonim válasza:
Igen, komoly gond. Legalábbis nálam. Már el is ment a kedvem az asszonytól 12 év után. Mit lehet tenni? Majd jönnek az okosok és megmondják, tudod én sikertelen vagyok inkább nem sorolom fel mi mindent próbáltam.
2/5 anonim válasza:
Nálam nem jelentene problémát - mármint ha a kezdeményezések többségére igent kapnék :) Nem vagyok hiú ember, nem várom el hogy hozsannázanak, az odaadás egyik jele az is, ha kezdeményezek akkor vevők rá.
4/5 anonim válasza:
Nyilván a férfinek is az esik jól, ha a párja vonzódik hozzá és magától is “nekiesne” néha.
5/5 anonim válasza:
Nálam pl nem gond, nyilván többször a nők is kezdeményezték a dolgot, de engem nem zavart sosem,hogy mondjuk 80-90 százalékban én kezdeményezzek...a lényeg, hogy megértő fülekre, szemekre találjon, azt úgyis hamar érezni lehet, minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!