Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok! Ti is szoktatok kezdemenyezni szexet ? Vagy ferjetek altalaban? Nyak csokolasbol tudja egy ferfi h kivanjatok?
Figyelt kérdés
aug. 8. 17:46
1/6 anonim válasza:
Szoktam simán. Nem kell csókolgatni, elég rá néznem és már tudja, hogy mit akarok. XD
2/6 anonim válasza:
Mer nem hasznslod a szad sz.pason kivul is ? mondjuk megmondod a frankot? Vagy a nyaknal lejjebb mesz?
Az eletkeptelen egyedek lemorzsolodnak.
3/6 anonim válasza:
Szoktam kezdeményezni, elég rámosolyognom már tudja mit akarok. De azért van még bőven lehetőség nyitni egy mosolyon kívül is.
4/6 anonim válasza:
Főleg én kezdeményezek nőként. Ilyenkor simán rámászok, vagy mondom neki teljesen egyértelműen. (De ezt csak kapcsolatban, amúgy szégyellős vagyok.)
5/6 anonim válasza:
A kapcsolat elején azt szeretem, ha a pasi kezdeményez. Pár alkalom után már simán szoktam én is, de olyan kapcsolatom a büdös életben nem lesz, ahol nekem kéne nagyobb arányban kezdeményezni. Én szeretem nőnek érezni magam, szeretem érezni, hogy majd megveszik értem a partnerem, vagyok annyira vonzó, hogy ezt elvárhassam. Nem akarok olyannal lenni, akinél azt érzem, hogy különösebben nem kíván és mindig nekem kell lerohanni. Ilyen helyére 2 perc alatt találok olyat, aki ezer örömmel cserélne vele.
6/6 anonim válasza:
Szoktam.Simán csak megfogom a farkát, utána már tudja mi a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!