Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit mondjak a férfinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a férfinek, hogyan kezdeményezzek? 29 N

Figyelt kérdés
1 éve szerettem volna az ágyamba hívni a férfit, egyszer kezdeményezett ő, de akkor még nem tartottam ott érzelmileg. Érzelmileg elérhetetlen ő is meg én is magamnak kb.szóval itt keresendő az elakadás. Ő is jár pszichológushoz. én is oldásokra. Nem tudom mire vártam, de most szétfeszítenek az energiák és érzések. Ő meg amikor találkozunk akkor csak bámul és ennyi.Nem merem felhívni, szóval akkor meg hogy akarok tőle bármit is ugye? Tanácstalan vagyok, de az is segítene ha leölné bennem az érzést. Persze fájna , de már igy is most fájdalmat érzek. felemelt a sok energia és érzés, most meg a mellkasomnal gyomromban érzem a kimondatlan szavakat..
jún. 3. 02:16
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Talán ne a szexel akard kezdeni ha már azt mondod szerelem...

Mondjuk ez inkább rajongásnak tűnik ha sose beszélgettek. Inkább ezzel kellene kezdeni. Kedves mosoly, pár kedves mondat. Ha veszi a lapot jó, ha nem akkor nem. De ha igen talán lesz alkalmad kitalálni most csak gerjetsz rá vagy vannak belső értékei is mert arról még nem írtál.

jún. 3. 05:31
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Egyik nap menj oda és mondd azt: Szia, hogy vagy?

Hogyha nem megy, kérd meg egyik barátnőd segítsen. Egyébként javasolnám, hogy első mondatban ne az ágyadba akarod csábítani, csak beszélgess normálisan.

jún. 3. 07:09
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Ezt most tényleg tisztázd, hogy csak dugni akarsz, vagy kapcsolatot. Elég máshogy érdemes hozzáállni.

De amúgy nyilván azt érdemes len e éreztetned vele, hogy kíváncsi vagy rá, vonzónak tartod. Egyszerű érdeklődés már biztosan nem rossz kezdeményezés.

jún. 3. 07:29
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Nem jár valahova pl szórakozni? Ha mennek akkor te is mehetnél bnőkkel aztán odamész hozzá egxütt buliztok.

Vagy ugyanez pl sportnàl. Lemennek a terembe, te is aztán együtt edzetek vagy edzés után együtt lógtok vagy bármi.

jún. 3. 07:30
 5/7 anonim ***** válasza:
"Gyuri akarok veled dugni!" ?
jún. 3. 08:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Valahogy ezzel rontottam el, mert akkora volt az energia, hogy a verbális kommunikációmat eléggé leblokkolta..

így viszont szex se lett meg kapcsolat se.

Azért annyit szoktam tőle kérdezni, hogy hogy van és pár mondat válasz érkezik, dehat ez kevés ahhoz hogy el is induljon az ismerkedés.

jún. 3. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
A 2# (07 : 09 ) válaszát gondold át . Az Ő ötlete nagyon jó .
jún. 5. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!