Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért a férfi kezdeményezze, és akarja a szexet jobban, ha ti sokkal jobban élvezitek?
Ha a férfi jó az ágyban akkor a nő sokkal jobban élvezi a szexet. Ehhez még adjuk hozzá, hogy a férfinak legyen nagy a farka, bírja sokáig, álljon neki mint az oszlop, és ő dolgozik, igyekszik kielégíteni a nőt, miközben a csaj nagyrészt csak lazít, és élvezi.
A férfi sokkal többet ad bele, sokkal kevesebb élvezetért cserébe.
Én pl nagyon élvezem a szexet ezek ellenére, de inkább mondhatnám hogy ezek miatt, mivel ha ezekkel rendelkezel akkor az ad egy plusz önbizalmat.
A másik dolog pedig a fizikai élvezeten kívüli része. Az hogy az ilyen szex után a legtöbb nő nagyon oda lesz. Konkrétan eddig egy lány se szakította meg velem a szexkapcsolat, sőt volt aki azt mondta hogy akár fizet is érte hogy ne szakítsam meg
24F
Érdekes, nálunk ez pont fordítva van
Ember vágja be magát tengeri csillag pózba, én meg csináljak amit akarok
Akkor ez az elcseszett verzió?
Nahat, akkor ugy latszik, ez az egyetlen terulet, ahol meg kell eroltetnie magat egy “atlagso” pasinak.
A gyerekre ugyis a no vigyaz, o vegzi a takaritast, fozest, mosast. Ennyi aldozat azert csak belefer akkor, nem?
(Termeszetesen NEM vonatkozik minden ferfira, ha nem vagy ilyen kerlek, ne vedd magadra! ♥️)
A nők többsége valóban nem tesz bele sokat a szexbe.
Ezt komoly tapasztalattal a hátam mögött mondom.
Természetesen vannak itt is kivételek, kb 1 nőből 2 teszi oda magát rendesen, 3 úgy ahogy, a fele még állandóan azt várja, hogy a férfi mindent IS csináljon...
Szerintem jól van ez kitalálva. Több százezer évig dolgozott ezen az evolúció.
1
A férfiak erősebbek, jobb a tüdő kapacitásuk, nagyobbat pumpál a szívük.
2
Egy férfinek érdeke, hogy a nő élvezze a szexet, ha rendszeresen akar az adott nővel szexelni. Engem nem zavar, ha akár 10-szer jobban élvezi a nő, amíg én is élvezem. Hidd el, nincs annál jobb, mint amikor szerelmes beléd a csajod. Ha nem tudod rendesen megdugni, egy idő után elkopik az érzés, aztán folyton csak hárítja a szexet.
3
Szerintem több orgazmus nélküli aktus jut a nőknek, mint orgazmust elérő aktus.
4
Én is jóízűen megeszem a kaját, amit a feleségem 2 órán keresztül készít, pedig valószínűleg jobban szeretek enni, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!