Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért a férfi kezdemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért a férfi kezdeményezze, és akarja a szexet jobban, ha ti sokkal jobban élvezitek?

Figyelt kérdés

Ha a férfi jó az ágyban akkor a nő sokkal jobban élvezi a szexet. Ehhez még adjuk hozzá, hogy a férfinak legyen nagy a farka, bírja sokáig, álljon neki mint az oszlop, és ő dolgozik, igyekszik kielégíteni a nőt, miközben a csaj nagyrészt csak lazít, és élvezi.

A férfi sokkal többet ad bele, sokkal kevesebb élvezetért cserébe.

szept. 13. 09:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így van akkor ne szexeljen egyik fél se.
szept. 13. 09:55
 2/25 anonim ***** válasza:
26%

Én pl nagyon élvezem a szexet ezek ellenére, de inkább mondhatnám hogy ezek miatt, mivel ha ezekkel rendelkezel akkor az ad egy plusz önbizalmat.

A másik dolog pedig a fizikai élvezeten kívüli része. Az hogy az ilyen szex után a legtöbb nő nagyon oda lesz. Konkrétan eddig egy lány se szakította meg velem a szexkapcsolat, sőt volt aki azt mondta hogy akár fizet is érte hogy ne szakítsam meg

24F

szept. 13. 10:14
 3/25 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes, nálunk ez pont fordítva van

Ember vágja be magát tengeri csillag pózba, én meg csináljak amit akarok

Akkor ez az elcseszett verzió?

szept. 13. 10:31
 4/25 A kérdező kommentje:
Ez is bizonyítja hogy a nők sokkal jobban élvezik. Egy férfinak ez inkább meló ahol sok felé az elvárás, a nőnek pedig tiszta buli.
szept. 13. 10:31
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Annal a ferfinal, aki TENYLEG nagyon jo, hidd el, hogy ott kezdemenyezi jobban a no :)
szept. 13. 10:42
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nahat, akkor ugy latszik, ez az egyetlen terulet, ahol meg kell eroltetnie magat egy “atlagso” pasinak.

A gyerekre ugyis a no vigyaz, o vegzi a takaritast, fozest, mosast. Ennyi aldozat azert csak belefer akkor, nem?

(Termeszetesen NEM vonatkozik minden ferfira, ha nem vagy ilyen kerlek, ne vedd magadra! ♥️)

szept. 13. 10:57
 7/25 anonim ***** válasza:
63%

A nők többsége valóban nem tesz bele sokat a szexbe.

Ezt komoly tapasztalattal a hátam mögött mondom.

Természetesen vannak itt is kivételek, kb 1 nőből 2 teszi oda magát rendesen, 3 úgy ahogy, a fele még állandóan azt várja, hogy a férfi mindent IS csináljon...

szept. 13. 11:16
 8/25 anonim ***** válasza:
35%
Bocsánat 10 !! nőből 2 teszi oda magát rendesen...
szept. 13. 11:19
 9/25 anonim ***** válasza:
78%
Ha neked ennyire strapás, nem éri meg neked, akor hagyd a nöket, oldd meg magadnak.
szept. 13. 12:15
 10/25 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem jól van ez kitalálva. Több százezer évig dolgozott ezen az evolúció.

1

A férfiak erősebbek, jobb a tüdő kapacitásuk, nagyobbat pumpál a szívük.

2

Egy férfinek érdeke, hogy a nő élvezze a szexet, ha rendszeresen akar az adott nővel szexelni. Engem nem zavar, ha akár 10-szer jobban élvezi a nő, amíg én is élvezem. Hidd el, nincs annál jobb, mint amikor szerelmes beléd a csajod. Ha nem tudod rendesen megdugni, egy idő után elkopik az érzés, aztán folyton csak hárítja a szexet.

3

Szerintem több orgazmus nélküli aktus jut a nőknek, mint orgazmust elérő aktus.

4

Én is jóízűen megeszem a kaját, amit a feleségem 2 órán keresztül készít, pedig valószínűleg jobban szeretek enni, mint ő.

szept. 13. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!