Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi - legyen akármennyire is jóképű, magára adó - megközelíthetetlen és távolságtartó (tehát nulla kezdeményezőkészség), akkor nem lesz párja? A nők az ilyen férfiakat észreveszik vagy békén hagyják?
Nagyon ritka, hogy a nők kezdeményeznek.
Tapasztalataim és meglátásaim szerint csak abban az esetben kezdeményeznek nők, amikor már az a kategória a pasi, ahol beindul az ösztönös női hipergámia. Ergo, szintekkel feljebb van a férfi.
Ha csak a munkahely és az otthon között ingázik, és nem jár társaságokba, és a társkeresőkön sincs fent, akkor igen akkor egyedül maradhat.
Élőben nem , hogy a férfiak, de a nők aztán végképp ritkán kezdeményeznek, maximum ahol tényleg sokan vannak esetleg fesztivál, vagy egy nagyobb baráti társaságban ha betéved egy.
Én azt látom, hogy manapság a nők maximum társkeresőkön kezdeményezőbbek, de csak ha valóban jóképű vagy.
"Ha tényleg nagyon jóképű a férfi (s emellett más vonatkozásban is kimagasló), akkor kezdeményeznek a nők nála. "
Ez nem igaz! Vagyis akiről én írtam, biztos, hogy nem! Akiről messziről lerí, hogy "hagyj békén" ahhoz nem fognak odamenni.
Tévedsz előző!
Odamennek, nyomulnak ezerrel. Ha a fickó nem lép erre, persze lekopnak róla. De odamennek hozzá az elején. Eleve más elbírálásban részesül kezdettől fogva.
Volt amikor én kezdeményeztem egy távolságtartó pasival, 1 évet voltam vele.
Rideg volt és passzív.
Fájdalmas volt ráébrednem hogy ő nem érez semmit irántam.
Azt hiszem senkit nem szeretett, mindenkit csak kihasznált. Szüleivel élt 50 évesen. Az exfelesége a közös gyerekükkel együtt az utcára került volna ha ő rajta múlik.
Se érzései, se felelősségérzete nem volt.
Semmit nem nyújtott a gyerekének sem.
Mesélte hogy az anyja nem ölelte meg soha, rideg volt .
Ez vagy egy fagyos anyuka eredménye, vagy gének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!