Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel nézve egy 20-as éveiben kifejezetten jóképű férfi, kb. hány évesen veszíti el teljesen a jóképűségét?
Tehát olyan férfira gondolok aki nem átlagos kinézetű hanem tipikusan az a fajta akiről már gimiben is úgy beszélnek a lányok hogy ő a legjobb pasi a suliban, aztán egyetemen is sikeres nők között simán a külseje miatt.
Aki ilyen az hány évesen veszíti el ezt a vonzerejét véglegesen?
30 éves nő vagyok. Nekem pl. nem tudsz olyan 20 éves “férfit” mutatni, akit vonzónak találok. De így volt ez tizen-huszonéves koromban is. Nekem a férfi 40-45től kezdődik, azalatt nem találkoztam még vonzóval. Látom én is, ha valaki jóképű, szép arcú meg izé, de számomra egy bársonyos kis szépfiúcska mindig is inkább taszító volt, mint vonzó.
Na ezt csak azért írom, hogy hülye a kérdés. Nem lehet így általánosítani, hogy “női szemmel”, mert nincs olyan, hogy női szem. Egyéni ízlés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!