Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradi hímsoviniszta hozzáállás ha egy férfi kifejezetten csak nála fiatalabb nőt keres kapcsolatra ?
Sok kérdésben hozzászólásban hirdetésben látom hogy férfiak maguknál néhány évvel fiatalabb korban húzzák meg a keresett nő életkorának a határát.
Ha valaki igazi kapcsolatot keres, annak nem mindegy pár év plusz vagy mínusz ?
Csak felnőttekre gondolok 20 év felett, mielőtt valaki 18 éves kor alatti példát hozna !
Szerintem nem hímsoviniszta, mindenkinek van preferenciája, sok nő meg nála fiatalabb vagy alacsonyabb férfivel nem jönne össze, akkor most az is hímsoviniszta?
Addig amíg mindkét fél egyenrangú felnőtt fél, sztem olyan mindegy.
Nyilván akkor válik hímsovinisztává, de akkor ott már egyéb bajok is vannak, amikor valaki 45-50 évesen még mindig 23 évesek után rohangál.
"de akkor ott már egyéb bajok is vannak, amikor valaki 45-50 évesen még mindig 23 évesek után rohangál."
Nem, semmi baj nincs ezzel, ugyanis minket a biológiai evolúció arra programozott, hogy a fiatal és csinos nőket részesítsük előnyben. Ha egy középkorú férfi megteheti, akkor valószínűleg egy huszonéves csajt fog feleségül venni, mivel a 40-es nők között kevés a vonzó. Többségük nem egy Várkonyi Andrea, szóval ezen nincs is mit csodálkozni.
Múltkor egy hirdetést olvastam, egy 80 éves tata azt írta társat keres 60kg-ig!! :D
Megszabhattok bármit, az a nő akinek ez megfelel megkapja amit megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!