Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy idegenről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy idegenről megállapítani, hogy csak kanos és mindenkire nyomul vagy kifejezetten egy nő tetszett meg neki?

Figyelt kérdés

Ha valaki ilyen mindenkire egyformán nyomuló kanos típus, azt hogy vehetjük észre?

Miből derül ki, ha kifejezetten nekem szól a "nyomulása"?

2023. jún. 12. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem veszed észre hogy csak neked szól, akkor nem kifejezetten neked szól a nyomulása.
2023. jún. 12. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon rutinos, az mindig rossz jel.
2023. jún. 12. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Van az a típus, (férjem haverja, így én mindegyik lány sztoriját ismerem) aki amíg nyomul, csak rá nyomul, igazából belé is szeret, hisz ezt a szerelem érzést hajtja, keresi folyton. Teljesen a tökéletes kapcsolat érzését tárja eléjük, igaz örök hűséges nem ígér, kerüli a jövőre vonatkozó ígéreteket, a jelenben szerelmet vall, de nem ígér hosszú távra. A sok szerelmes meg belemagyarázza magának sajnos, hogy velük végre megallapodik.

Konkrétan nem tudom miket mond, de női szemszögből igazi görény pasi. Persze a haveroknak a példakép isten, aki bárkit megkap.

Abszolút nem korrekt, simán kidobja őket ha rájuk un, de semmi előjelét nem adja.

2023. jún. 12. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmész vele ide oda tarsaságba vagy a társafalomba bárhova beülni valahova es megfigyeled hogyan viselkedik más nőkkel.
2023. jún. 12. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
figyeled a viselkedését, kivel hogyan beszél, viselkedik. Ebből pontosan látni fogod. Illetve még egy fontos dolog, azt figyeld meg, mennyire figyel rád, és arra amit mondasz. Rövid és egyszerű példa: egyik nő pl. rózsaszín csinos ruhában volt, és legközelebb mikor megjegyeztem neki ezt, akkor észrevette hogy hoppá, figyelek rá. Vagy ha mondta pl. hogy a piros a kedvenc színe, és elmentünk egy üzlet előtt, ahol láttam egy csinos piros ruhát, akkor szóltam neki, hogy nézd milyen jól állna neked az a ruha, mert tudom az a kedvenc színed. :D
2023. jún. 13. 00:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Bocs 5ös de ez hülyeség. Akit én írtam, az is simán megfigyel mindent. Mondom, tényleg belezúg a csajba. Csak hamar dobja, de addig a másikat annyira lenyűgözi már, hogy csak összetöri a szívét.

Amit a 2. Ír az a jó megoldás. Ha túl rutinos akkor van tapasztalata. Egy kicsit esendő, kamaszosan ügyetlen szerelmes, tényleg boldog, mert a nő váltja ki belőle és nem a szerelem érzésbe szerelmes.

2023. jún. 13. 00:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha mindenkire nyomul, akkor biztos, hogy te nem vagy számára különleges.

Az más lenne ha csak veled foglalkozna, de így egyértelmű, hogy nőcsábászász (szeretne lenni).

2023. jún. 23. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez rohadt egyszerű pedig!

Ha már a legelejéről túl szenvedélyes, sokat bókol, dicsér, rögtön elhalmoz, és AZONNAL így viselkedik veled az elejétől, hogy te milyen különleges vagy…

Na, akkor biztosra veheted, hogy nem komolyan a szándékai, és nem te vagy az első/egyetlen, akinek csalja a szelet. Az ilyet nem lehet komolyan venni.

A mélyebb érzések idővel alakulnak ki. Ha első látásra szerelem, akkor is fel kell az egyénnek dolgoznia, nem fog ajtóstól a házba rontani. De általában akinek komoly érzései vannak feléd, az inkább lesz az elején kicsikét esetlenebb, vagy vmivel visszafogottabb.

Másrészt van olyan is, hogy mivel rajtad kívül x másik csajnak csapja a szelet vagy kavar, és még látja is, hogy nem ugrassz neki egyből, akkor pedig a lassú víz partot mos elvet választja. De ilyenkor is amikor van alkalom, akkor is bepróbálkozgat finoman, amikor csak lehetősége nyílik rá, hogy pl flörtöljön, bókoljon.

2023. jún. 23. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Megkérdezed hogy eddig hány nővel volt együtt

Megnézed hogy mutat be a baráti társaságban

Megnézed “hazavisz” e bemutatni a szüleinek

Megnézed lehet e vele jövőről beszélni vagy csak kitérő válaszokat ad

Megnézed hogy veled tervez e peogramokat

Megnézed hogy fontosak e neki az érzéseid

Megnézed hogy mindig csak kettyinteni akar vagy beéri azzal is ha csak lelkiztek

Ilyenek

2023. júl. 1. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni.
2023. júl. 1. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!